Ero ei-Polar ja Polar kovalenttisten sidostenNon-Polar vs Polar kovalenttisidoksia

Poolittomia ja napa-kovalenttisten sidosten molemmat kuuluvat kolmeen luokkaan napaisuuden sekä kahden kovalenttisia sidoksia. Kaikki kolme tyyppiä (ioninen, polaarinen ja ei-polaarinen) luokitellaan kemiallisia sidoksia jossa on voima (elektronegatiivisuutta), jonka avulla vetovoima atomien kaksi erityistä elementtejä. Useita mahdollisia kovalenttisidoksia määräytyy avointen työpaikkojen määrä tietyllä elementti 's ulkokuori elektroneja.

Joillekin huomioon, kolmeen ryhmään polaarisuus tai joukkovelkakirjoja ovat ionisidoksin ja kovalenttiset sidokset. Lisäluokitus kovalenttisten sidosten paljastaa näitä kahta. Sekä ei-polaarisia ja polaaristen kovalenttisia sidoksia esiintyy kaksi erilaista ja ei-metalliset osat. Molemmat luokitukset myös käsitellä ja jakelun elektronit ja tuloksena elektronegatiivisuus.

Kun kaksi elementtiä yhdistyvät, joitakin elektroneja molemmat elementit voidaan siirtää toisiinsa. Elektronegatiivisuutta, tai kyky yhden elementin houkutella ja kaapata toisen elementin 's elektroni, on olennaista määritettäessä sellaista siteen kaksi elementtiä. Siirto tai vetovoima voi aiheuttaa joko tasapuolinen jakaminen tai epätasainen jakautuminen elektroneja.

Polar kovalenttiset sidokset ominaista atomien kanssa epätasainen tai eri määrä tai jakaminen elektronien välillä kaksi elektronia. Elektronegatiivisuutta Molempien elementtien on erilainen ja ole sama. Myös toinen ominaisuus polaarista kovalenttinen sidos on ottaa molekyyli, jolla on negatiivinen varaus ja toisella puolella on positiivinen varaus toisella puolella. Osittainen maksu on myös ratkaiseva piirre tässä kovalenttisen sidoksen.

Molekyylit tämäntyyppisissä sidoksen on myös määritelty akselin (tai akselien) osittaisen positiivisia ja osittainen negatiivinen. Toisaalta, ei-polaariset kovalenttiset sidokset ovat tyyppiä kovalenttisia sidoksia, jotka ovat sama tai lähes sama kuin jakaminen tai jakelua elektronien kahden elementtejä. Polaarittomat kovalenttisidoksia ei ole määritelty akselin tai akselien verrattuna napa-kovalenttisia sidoksia.

Kun asetetaan luokitteluasteikko, ionisidoksen (side, joka välillä on metallin ja ei-metalli) on kaikkein elektronegatiivisuus ja napaisuus. Ionisidoksen seuraa polaarisen kovalenttinen sidos ja, lopuksi, ei-polaariset kovalenttinen sidos. Polaariset kovalenttinen sidos voidaan pitää osittain ioniset, koska se voi vielä napaisuus. Samaan aikaan ei-polaarinen kovalenttinen sidos on päinvastainen ionisitoutumisen. Koska elementit poolittomiin kovalenttisia sidoksia on vähän tai ei mahdollisuutta houkutella tai vetää pois elektroneja toiselle alkuaineelle, on vain vähän tai ei lainkaan mahdollisuutta houkutella muita elektroneja toisen elementin.

Yhteenveto:1. Polar ja ei-polaaristen kovalenttiset sidokset ovat kahdenlaisia ​​joukkovelkakirjoja. He myös kuuluvat luokkaan tyyppejä joukkovelkakirjoja, joka sisältää myös ionisidoksen.

2. kovalenttisia sidoksia (ei-polaarinen ja polaarinen) luokitellaan joukkovelkakirjoja, jotka esiintyvät ei-metallisten elementtien, kun ionisidoksia esiintyy yhdistelmänä olevien metallien ja ei-metallisten elementtejä.

3. Osa liittyviä käsitteitä koskevat napa-kovalenttisia sidoksia ja ei-kovalenttisten sidosten ovat elektronegatiivisuutta (tai mittaus siitä, kuinka kaksi elementtiä jakaa tai levittää elektroneja sisällä toisistaan) ja napaisuus.

4. Polar kovalenttiset sidokset tunnusomaista, epätasainen jakautuminen elektronien kahdesta osasta. He myös säilyttää positiivinen ja negatiivinen napa, että ne voivat olla tietty elektronegatiivisuutta. Toisaalta, ei-polaariset kovalenttisia sidoksia on kuvattu, joilla on samanlaisia ​​tai lähes tasaveroisina elektronien lukumäärä. Tämä ominaisuus tekee niistä ole yhtäkään tai vähemmän elektronegatiivisuutta.

5. Polar kovalenttisidoksia on määritelty akselin tai akselien taas ei-polaarinen kovalenttisia sidoksia ole tätä erityistä ominaisuutta.