Ero Crystal ja MineralCrystal vs Mineral

Oletko koskaan miettinyt, mitä eroa on kristallin ja mineraalien? Ehkä luulit, että ei ollut ketään ollenkaan. No, se on, jos 'väärässä. On erittäin merkittäviä eroja näiden kahden ja niiden tunteminen voisi auttaa erottamaan niitä toisistaan. Shall aloitamme sitten?

Mineraalit ovat pohjimmiltaan, luonnossa esiintyvää kiinteää kemiallisia aineita. Ne muodostuvat erilaisten geologisten prosessien. Kaikki ne ovat hyvin eri kemialliset koostumukset, erittäin määräsi atomirakenteita sekä erityisiä fysikaalisia ominaisuuksia, jotka ovat yhteisiä niille. Ovatko kivet pidetään mineraaleja? Ei he eivät ole. Kivet ovat vain kokoaa mineraalien tai mineraloids ja siksi niillä ei ole erityisiä kemiallinen koostumus, että yksi olisi tavallisesti löytää mineraaleja. Koostumukseltaan, mineraaleja yleensä vaihtelevat yksinkertaisista suoloista, puhdas elementtejä melko monimutkaisia ​​silikaatteja, joilla noin tuhat tai niin tunnettuja muotoja. Yli puolet tunnetuista mineraalien lajit ovat todella uskomattoman harvinaista, että suurin osa on vasta löydetty kautta kourallinen näytteitä joidenkin, on tunnettu kautta yksi tai kaksi pientä jyvät sen lajeja.

Kaupallisesti, on olemassa monia erilaisia ​​käyttötarkoituksia varten mineraalien jolloin joukossa arvokkain varsinkin kun se tulee teolliseen käyttöön. Useimmat mineraalituotteet ovat joko louhitaan tai kasvanut. He ovat aina olleet hyvin tärkeitä eri puolilla maailmaa sekä varhainen yhteiskunnissa, koska eri tuotteiden, joita voidaan luoda niiden läpi. Sitä pidetään yhtenä tärkeimmistä luonnonvaroista että kansakunta voi olla ja kautta historian, maat ovat hyökänneet toisiaan ottamiseksi mineraalivarat muista.

Kiteitä, toisaalta on kiinteä aine, joka koostuu ioneja, atomeja ja molekyylejä, jotka sitten järjestetty toistuvan kuvion, joka kattaa kaikki kolme spatiaalista ulottuvuutta. Tämä prosessi on mitä 's kutsutaan kiteytyksellä tai kiinteytymisen. Periaatteessa kiteitä alkaa kuin nestemäiset hiukkaset, jotka lopulta jähmettyä. Hyvä esimerkki mikä olisi vuorisuola. Rakenne kiteen itse riippuu kemia nestettä, josta se on muodostettu. Toinen tekijä, joka on otettava huomioon, on ympäristön paineessa. Vaikka jäähdytyksen aikana takaa kiinteytymisen prosessia, on tapauksia, joissa annetaan oikeat olosuhteet, neste ei voi kiteytyä näin ollen pitää sitä jäädytetty ei-kiteisessä tilassa. Tämä luo materiaalia, joka tunnetaan lasiaisen, amorfinen tai lasimainen.Kautta aikain erityisesti monien muinaisten sivilisaatioiden, kiteet usein ajatellut olevan hengellisiä ominaisuuksia. Koska itse asiassa, erilaisten kiteiden merkitsevät erilaisia ​​energioita, joita voidaan sitten hyödyntää, sillä se käyttää ja meditaatio. On tehty tutkimuksia tähän ilmiöitä ja se on osoittautunut, että kiteet eivät ole jonkinlainen vaikutus ihmiskehoon. Joissakin on rentouttava vaikutus kehoon, kun taas on olemassa muita, jotka edistävät parempaa verenkiertoa.

Kiteet ja mineraalit eroavat, ei vain tapa, jolla niitä käytetään, mutta ne myös eroavat toisistaan ​​rakenteeltaan. Yksinkertaisesti sanottuna, kide on rakenne koostuu erilaisista luonnonmateriaaleista taas mineraali on materiaali itsessään. Kaksi tai useampi mineraalit voivat todella olla sama kemiallinen koostumus ja vielä täysin erilaiset, kun se tulee kiderakenne. Näitä kutsutaan polymorfit. Kiderakenne voi suuresti vaikuttaa fysikaaliset ominaisuudet mineraali. Hyvä esimerkki tästä olisi timantteja ja grafiitti. Kuten jo tiedät, timantit tiedetään olevan vaikein kaikkia mineraaleja ja vielä, vaikka sillä on sama koostumus kuin grafiitti, jälkimmäinen on erittäin muokattaviksi luonteeltaan.

Yhteenveto:
Mineraalit ovat luonnossa esiintyviä materiaaleja, kun taas kiteitä koostuvat erilaisia ​​luonnon materiaaleista.
Rocks ei voida sekoittaa mineraaleja.
Kiteet voivat tulla joko kiinteänä tai jäädytetty ei-kiteisessä tilassa.