Ero Työ ja energiaTyö vs Energy

Physics ei aihe useimmat meistä ovat mukava. Koska aihe aikana lukion ja aihe aikana college, me usein naarmuttaa päämme ja ihmetellä, miksi meidän pitäisi tutkia tätä aihetta. Vuodesta laskemalla etäisyys jopa mitata nopeuden, usein ihme, jos voimme käyttää tätä tavallisina maailmankansalaisia. Jos kyydissä kun Computing kiihtyvyys auttaa meitä päästä eteenpäin, vaikka odotettu liikenne on näköpiirissä.

Kaksi nämä sanat ovat 'työ' ja 'energiaa.' Maallikot 'termein, työ ja energia voidaan eriyttää helposti. Mutta fysiikan, nämä kaksi sanaa eivät tule helppoa, koska se on. Se on laaja käsite, jossa on paljon selityksiä voidaan johtaa.

Fysiikassa, työ on siirrettyjen energia 's määrän kautta kohdistuvalla matkan kautta voiman suunta. Sana' työ 'oli ensimmäinen keksi Gaspard Coriolis. Hän on ranskalainen matemaatikko. Hän loi tämän sanan aikana 1826 . SI-yksikkö fysiikan on joulea.

Energia, toisaalta, tuli kreikan sanasta 'energeia' tarkoittaa 'toimiin tai toimintaan.' Sitä käytettiin yhdessä Aristoteleen 's toimii jo 4. vuosisadalla eKr. Työ on sanottu olevan kyky joku tai jotain harjoittaa tai tehdä työtä. Toisaalta, energia määritellään voima, joka toimii tietyn etäisyyden. Energia on kaikki määritelty kyky työntää tai vetää rasituksessa tietyllä tiellä tai etäisyyttä. Energiaa mitataan myös joulea.

Energia ja työ sanotaan olevan skalaari yksikköä. 'Skalaari' tarkoittaa, että se ei ole suuntaa. Se ei ole konkreettista yhtä hyvin. Emme voi nähdä sitä eikä tuntea sen. Meillä on tapana käyttää energiaa kuvaavat kuinka eri asioita käyttäytyvät omasta. Esimerkkejä energia ovat ydinenergia, aurinkoenergia, sähköenergia, ja paljon muuta. Energia, on olemassa kahden tyyppisiä, joita käytetään usein esimerkiksi liike-energian ja potentiaali-. Kineettinen energia on, kun kohde liikkuu. Potentiaalienergia on, kun kohde lepää. Nähdä sovellukset ja erot energia, käyttäkäämme tätä esimerkkiä:Mies löysi kolikon pitkin betonitietä Manhattanin. Kolikon on levossa potentiaali tai potentiaalienergia. Kun ihminen kyytiin kolikon, hän otti sen ja käytetyn voiman vain poimia kolikon. Tällä tavalla, työ on tehty. Työ tehtiin, koska voima on sovellettu esine.

Entä kun nainen pitelee laukussa liikkumatta. Onko se toimii? Ei, se isn 't. Työ tapahtuu, on oltava voimassa ja liikkuminen paikasta toiseen. Ajo auto ei toimi, koska olemme vain istuu. Mutta alkaa pisteestä toiseen ja kohdistamalla voimaa on työtä.

Työ ja energia käytetään fyysikot laskea ja johtaa muita määriä. Tätä voidaan käyttää tutkimuslaboratorioissa ihmisille soveltaa niitä laaja tutkimus, kuten urheilu tiedettä.

Yhteenveto:

1. Energia on kyky tuottaa tai luoda työtä. Työ, toisaalta, on kyky tarjota voima ja muutos etäisyyden kohteeseen.
2. On olemassa monenlaisia ​​energiaa kuten aurinkoenergiaa, jne., Mutta on olemassa vain yhdenlaista työtä.
3. Energian keksittiin alkaen 4 eKr kun työ käytettiin vain vuonna 1826.
4. Sekä työ ja energia ovat skalaari yksiköitä.