Ero CFM ja SCFMCFM vs. SCFM

Valtakunnassa mittayksiköt on paljon tekijöitä, harkitsemaan. On yhteistyössä kutsutaan SI, ja toisaalta, on olemassa ei-SI-yksiköt. Kaksi erittäin tekniset yksiköt kaasunleikkaukseen SCFM ja CFM. Jatka lukea lisätietoja kahdesta.

SCFM on täysin tunnettu normikuutiojalkaa / (per) minuutti. Se osoittaa kaasun 'tilavuusvirta sijoitettuna valvotussa ympäristössä: Vakiolämpötila, normaalipaineessa ja jopa standardoitu suhteellinen kosteus. Tämän standardoinnin väistyy mittaus (massavirran) massa asia tai aine, joka kulkee tietty pinta tietyllä aikayksikkö. on kuitenkin tiettäväksi, että standardit voivat itse vaihdella paikasta toiseen. vieläkään ei ole selkeää ryhmää yksimielisyyttä määritettäessä, mitä 'maailmanlaajuinen standardi' todella on. lämpötilan voi vaihtelevat, kuten 68? F, 0? C, 15? C: ssa tai 20? C, mm. paineen se voi olla 14 73 psia, kun taas toiset hyväksyä 14. 696 psia. Nämä vaihtelut tulee selvemmäksi, kun matkustaa, let 's sanoa Amerikasta Eurooppaan, jossa näet, että USA' s lämpötila standardi on 60- 70? Fahrenheit ja Euroopassa se on 0? C. Huomioi, tämä ei aina ole. Nämä arvot ovat vain yleisimmin käytetty. tuloksena on vaihteleva vastaus tilavuusvirtausnopeus. Jos joku käyttää lämpötila 0? C, kun taas toinen laskee Yhtälö 60? F, niiden vastaus todella on erilainen.

Käsite CFM tai Kuutiojalkaa / (per) Minute, on myös hämmentävä. Jopa tähän mennessä ei kukaan yleistä määritelmää, joka kuvaa mitä CFM todella on. Se on ilmamäärän, joka esiintyy tarkka lämpötila tai paine.Yksinkertaisesti esitettynä, tässä 's miten voit kuvan eroa SCFM ja CFM. Tämä on tilanne: kun on ilmapallo, joka' s yksi ft3, ja te myös sattuvat olemaan sijaitsee lämpimässä huoneessa, jossa on suhteellisen korkeapaine; kun saat pois virtausnopeus on noin 1 CFM. Mutta mitä tapahtuu, on ilmapallo todella laajenee, koska se mukautuu ympäristön vaatimuksen ulkopuolella, mikä on todennäköisesti lähempänä verokannan. Tässä tapauksessa tilavuusvirtaus voidaan mieltää 3-4 SCFM. Molemmat toimenpiteet voidaan käyttää vaihdellen, mutta se 'on parempi käyttää SCFM Useimpiin teollisuudenaloilla, koska se voi myös kertoa arvot lämpötilan ja paineen.

1. CFM on kuutiojalkaa minuutissa, kun taas SCFM on Standard kuutiojalkaa minuutissa.