Ero Maan ja SaturnusMaan vs? Saturnus

Maan ja Saturnus ovat kaksi planeettaa aurinkokunnan. Maan on kolmas planeetta Auringosta taas Saturnus on kuudes planeetta.

Verrattaessa koko, Saturnus on paljon suurempi kuin Maan. Saturnus on toiseksi suurin planeetta aurinkokunnan. Saturn 's halkaisijaa on 120536 km, mikä on noin 9,5 kertaa suurempi kuin Maan. Lisäksi Saturn' s pinta-ala on 83 kertaa suurempi kuin Maan. Verrattaessa Maan ja Saturnus, entinen on tihein planeetta kaksi.

Yksi prominenet ero on, että maapallo on elämä itsessään. Maa on ainoa paikka Aurinkokunnan jossa elämä nähdään. Maa on myös ainoa planeetta, jossa on neste vettä.

Verrattaessa kaksi planeettaa, se voidaan nähdä, että maapallo on vain yksi kuu taas Saturnus on enemmän kuita. Titan Saturn 'suurin kuu on suurempi kuin Maan' s moon. Lisäksi Titan on tiheä tunnelma taas Moon ei ole ilmapiiri. Toisin kuin maa, Saturnus on kaunis renkaat sen ympärille.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Saturnus on kylmempi kuin maapallon. Toisin kuin Maan, ei kuivaa maata Saturnus koska se on kaasumainen planeetta.

Nyt verrataan vallankumous, Saturnus vie enemmän aikaa kiertää Aurinkoa Saturnus kestää noin 30 pitkää vuotta kiertää Sun kerran. Vuonna kierto Earth vie enemmän aikaa. Vaikka maa kestää 24 tuntia, Saturnus kestää noin 10 tuntia ja 32 minuuttia yhden kierroksen.

Se voidaan myös nähdä, että Saturnus 'sisätilojen paine ja lämpötila ovat erittäin korkeita, kun cmpared maahan.

Summay1. Maan on kolmas planeetta Auringosta taas Saturnus on kuudes planeetta.

2. Saturnus on paljon suurempi kuin Maan. Saturn 's halkaisijaa on 120536 km, mikä on noin 9,5 kertaa suurempi kuin Maan.

3. Saturnuksen 's-ala on 83 kertaa suurempi kuin Maan. Verrattaessa Maan ja Saturnus, entinen on tihein planeetta kaksi.

4. Maa on ainoa paikka Aurinkokunnan jossa elämä nähdään. Maa on myös ainoa planeetta, jossa on neste vettä.

5. Maan on vain yksi kuu taas Saturnus on enemmän kuita.

6. Toisin kuin maa, Saturnus on kaunis renkaat sen ympärille.