Ero Metanoli ja GasolineMetanoli vs Bensiini
Metanoli vs. bensiini on noin 20% tehokkaampi, ja luo vaihtoehto bensiiniä. Metanoli on vaikea saada, ja voivat helposti saastua yksinkertaisesti kosteuden ilmassa. Bensiinimoottorit tuottaa 53176 kJ 's energian at 6500 rpm, kun taas metanoli moottorit tuottavat 67.545 kJ' s energiaa on 6500 rpm.

Metanolia tuotetaan maakaasun, öljyn ja hiilen, kun taas bensiiniä on peräisin raakaöljystä. Seokset hiilimonoksidin ja vedyn muunnetaan metanoli aikana kemiallinen prosessi.
Metanolia käytetään polttoaineena polttomoottoreissa, kun taas bensiiniä käytetään tuning moottorin suorituskykyä tai vähentämään haitallisia päästöjä. Bensiiniä käytetään myös liuottimena maalien ohentamiseen.

Metanolia käytetään korvikkeena bensiiniä, mutta korvaaminen on kallista. Metanolia pidetään myös pelkistysaineena otsonin esiaste päästöjä, mutta se on suhteellisen pieni ja ei ole kustannustehokasta.
Metanoli ajoneuvot antaa ripeämpää suorituskyky, ja ovat vähemmän alttiita muodostamaan Ozone, mutta verrattuna bensiiniin, metaani on liian kallista. Vaikka metanolin hyödyttäisi Suhteen ajoneuvon suorituskykyä, metanoli 's saatavuus on rajallinen.

Bensiini verrattuna metanoli on tiettyjä etuja kuin kilpa polttoainetta, kuten polttoaineen kulutusta, korroosio, saatavuus, saastuminen, jäähdytysjärjestelmiä ja vesi polttoaineessa. Bensiini on kevyt, ja vaatii vähemmän tilaa polttoainevarasto verrattuna metanolia. Metanoli autot kuluttavat enemmän polttoainetta verrattuna käyttää bensiiniä. Moottorit käyttää enemmän polttoainetta metanolilla kuin bensiinillä, jolloin polttoaineen määrää, joka saa kampikammioon laimennetaan metanolilla. Erottaminen voi olla vakava ongelma, ja metanoli on erittäin huono voiteluaine, joka johtaa syöpynyt venttiilin varren, ohjata tai venttiilin istukan. Metanoli voi ruostua metalleja ja pehmeä materiaalien polttoainejärjestelmiin helposti.Metanoli aiheuttaa formaldehydin, ja se on vähemmän palavaa kuin bensiini. Metanoli on myrkyllistä ja pitäisi koskaan joutua kosketukseen ihon kanssa, sekä bensiiniä että katsotaan myös olevan uhka kansanterveydelle. Metanolia kutsutaan myös tulevaisuuden bio-polttoaine, kun taas bensiiniä ei ole ympäristöystävällistä.

Yhteenveto:
1. Metanoli on tulevaisuuden bio-polttoaine, kun taas bensiiniä ei ole ympäristöystävällistä.
2. Bensiini ja metanolin ovat molemmat käytetään autojen polttoaineiden ja metanoli on tehokkaampi kuin bensiini.
3. Metanoli on kallista, ja sitä käytetään korvaavana polttoaineena, bensiiniin verrattuna.
4. Bensiini ja metanolin ovat myrkyllisiä, ja ihokosketusta on vältettävä, etenkin kun kyseessä on metanolia.