Ero Global Warming ja kasvihuoneilmiöGlobal Warming vs Kasvihuoneilmiö

Kuluneiden 40 vuoden niin, maapallo on kokenut merkittäviä ilmastonmuutokseen. Äärimmäiset sääolot, voimakas kylmä talvella, ja vakava lämpö kesäisin koetaan useimmilla alueilla maailmassa.

Usein tulvat ja kuivuus ovat myös kokeneet useammin, ja muutokset sää ja ilmasto voi häiritä ekosysteemin, aiheuttavat haitallisia vaikutuksia terveyteen mies, voivat rajoittaa veden saatavuutta ja elintarvikkeet, ja vahingoittaa infrastruktuurin ja rakennuksia.

Tämä ilmastonmuutos lämpenemisen joka on nousu maapallon ilmakehän lämpötilaa, joka voi suuresti vaikuttaa vuodenaikojen, kosteus, sademäärä, ja merenpinnan. Ilmaston lämpeneminen on puolestaan ​​aiheuttama äärimmäinen kasvihuoneilmiötä.
Terminen auringon säteilyä heijastuu takaisin avaruuteen, koska se tulee kosketuksiin Earth 'pinnasta. Tämän prosessin aikana, jotkut kaasuja, kuten vesihöyryä, hiilidioksidia, typpioksiduulia, CFC, ja metaani ovat loukussa sisällä ilmapiiri Maan tuottavat kasvihuoneilmiötä.

Kasvihuoneilmiö on normaalia, jota ilman maa olisi tullut hyvin kylmä ja uhka selviytymiselle kaikkien elävien olentojen maapallolla. Se löydettiin vuonna 1824 Joseph Fourier. Kasvihuoneilmiö sitten oli vain lievä verrattuna kasvihuoneilmiön että maapallo kokee tällä hetkellä.
Koska väestön lisääntynyt, ilmakehän kaasuista, että ne tuottivat myös lisääntynyt siten lahjakkuuteen kasvihuoneilmiötä ja tekee siitä tehokkaamman. Tämä puolestaan ​​aiheuttaa ilmaston lämpenemistä, joka on nousu pintalämpötila maapallon.Vaikka luonnolliset esiintymät kuten tulivuorenpurkaukset, vapauttamista vesihöyryn ja metaanin kosteikkojen aiheuttavat kasvihuoneilmiön joka on juuri oikea mies hengissä maapallolla, ihmisen toiminta kuten heikentävien maapallon 's luonnonvaroja, saastuttavaa ja jatkuva fossiilisten polttoaineiden polttaminen ovat suuresti häirinnyt tätä tasapainoa.
Äärimmäinen kasvihuoneilmiö aiheuttaa ilmaston lämpenemistä ja ilmastonmuutosta. Ja vaikka kasvihuoneilmiö on luonnollinen, ilmaston lämpeneminen ei ole. Se johtuu ylilyöntejä mies, liikakansoitus, vakava saastuminen, liikakäyttöä maapallon 'resursseja, ja tavallinen välinpitämättömyys.

Kasvihuoneilmiö tapahtuu nopeammin, kun ilmaston lämpeneminen kestää kauemmin ilmeinen. Ilmaston lämpeneminen on hidas ja jatkuva kasvu maapallon 's lämpötilassa kymmenen vuotta tai enemmän, kun taas kasvihuoneilmiön tapahtuu sillä hetkellä aurinko' s säteily saavuttaa Maan ja heijastuu takaisin avaruuteen.

Yhteenveto:

1. Kasvihuoneilmiö syntyy, kun lämpösäteily auringon koskettaa maapallon 'pinnasta ja heijastuu takaisin avaruuteen joidenkin ilmakehän kaasujen jääneet liian ilmakehässä, kun ilmaston lämpeneminen on kasvu maapallon' s pintalämpötila ja on seurausta kasvihuoneilmiön.
2. Kasvihuoneilmiö on luonnollinen esiintyminen ja on tärkeää ihmisen 'selviytymisen, mutta äärimmäisen kasvihuoneilmiötä voi aiheuttaa ilmaston lämpenemistä, joka voi olla haitallista ihmiselle.