Ero Diamond ja GrafiittiDiamond vs Grafiitti

Maapallo on niin monia erilaisia ​​mineraaleja. Mielenkiintoisin mineraalit niiden joukossa ovat grafiitti ja timantti. Kun otetaan huomioon niiden kemiallisten ominaisuuksien, ne molemmat koostuvat hiilestä. Niiden kemia on yksi tärkeimmistä yhtäläisyyksiä, että ne ovat. Paitsi, että nämä molemmat louhitaan teollisiin tarkoituksiin ja voidaan toistaa keinotekoisesti. Molemmat nämä mineraalit ovat erittäin kiinteä ja niillä on korkea sulamispiste tekee ne molemmat erittäin vaikea polttaa. Vaikka molemmat näistä mineraalit ovat kemiallisesti samoja koostumus, ne ovat erilaisia ​​fyysisessä muodossa ja muita näkökohtia. Tällaiset mineraalien tämänkaltaisia ​​ominaisuuksia kutsutaan polymorfit. Tämä tarkoittaa sitä, niiden kemialliset koostumukset ovat samat, mutta muita näkökohtia niiden ominaisuudet eivät ole.

Vain pelkästään katsomalla niitä, voit heti ja helposti nähdä eroja. Et 't tarvitse olla asiantuntija paikalla whatnot kaksi. Ne ovat hyvin erilaisia ​​siihen pisteeseen, että et koskaan huomaa, että molemmat todella on sama kemiallinen komponentteja. Yksi yleisimmistä käytetyt mittaukset tunnistaa niiden eroja on Mohsin kovuus asteikko. Mohsin kovuus asteikko on käytetty määritettäessä kovuus mineraaleja. kovuus mitataan asteikolla 1-10, 1 on pehmein ja 10 on vaikein. Lue tietää enemmän.

Ulkonäkö grafiitti, aluksi, on enemmän metallia ja läpinäkymätön. Grafiitti on teollisesti käytetty kynä puuhiiltä. Vuonna Mohsin asteikolla, grafiitin vain kovuus on 1-2 Mohsin asteikolla. Merkitys, grafiitti joutui heikko metalli luokka. Kuitenkin grafiitti voi johtaa sähköä, koska se on sitoutunut kolmeen muuhun hiiltä jonka avulla se voi vapaasti liikkua kuljettavat maksuja. Atomit grafiitti eivät ole ehjä.

Diamonds, toisaalta, käytetään arvokkaita ominaisuuksia ihmisille. Nämä mineraalit ovat huomattavasti avoimia ja loistava. Vuonna Mohsin asteikolla, timantit ovat kovuus 10 tehden kiistaton vaikein mineraali maailmassa. Atomien timantin liitetään yhteen voimakkaasti, ja tämä on tarkka syy, miksi se on tullut vaikeinta kesken kaiken muun.

Samankaltaisuutta timantti ja grafiitti voi 'T helposti huomannut, koska se on enemmän kemiallisesta näkökohta. Erot että sinut huomaamatta kahden eivät ole yksinkertaisia ​​eroja vaan ovat ilmeisiä, merkittäviä eroja. Muista, että kun näet tylsä ​​näköinen esine kutsutaan kynä, joka on grafiitti. Jos näet kuohuviini asia, joka näyttää maksaa sata miljoonaa dollaria, joka on timantti.YHTEENVETO:

1. Grafiitti on metallinen ja läpinäkymätön, kun timantit ovat selvästi avoimia ja loistava.

2. Timantti on kovin mineraali; sillä on 10 luokitus Mohsin asteikolla, kun grafiitti sijoitettiin 1-2 mukaisesti Mohsin kovuus mittakaavassa.

3. Grafiitti voidaan käyttää kynän hiili, kun taas timantti voidaan käyttää erittäin arvokasta omaisuutta.