Ero True North ja Magnetic NorthTrue North vs Magnetic North

Teknisesti eranto on ero todellisen pohjoisen ja magneettisen pohjoisen. Eranto on termi, jota käytetään osoittamaan, että magneettisen pohjoisen on oikeastaan ​​jatkuvassa liikkeessä. Tämä tarkoittaa, että magneettisen pohjoisen löytyy tietyissä rajoissa tosipohjoisen, mutta se ei ole johdonmukainen etäisyys todellinen todellinen pohjoisnavalle. On ollut näyttää ajautua niin kaukana todellisesta pohjoisnavalta hieman yli 1200 mailia. Se voi myös ajautua takaisin, ja olla vähemmän kuin 200 tai 300 kilometrin päässä todellisen pohjoisen. Olemalla pystyy määrittämään nykytilaa ja etäisyys magneettisen pohjoiseen todelliseen pohjoiseen, ne, jotka luottavat kompassit löytää tiensä, on tehtävä joitakin kulmasäädöillä.

Napapohjoinen on se, mitä käytetään luotaessa uusia karttoja. Kuitenkin uusi kartta on myös tarvittavat hylkäystietoja painettu helppoa viite. Näin vaeltaja tai merimies osaa kaukana määränpäähänsä voisi olla, ja miten ne voivat tarkistaa tietysti parempaa kohde tarkkuutta.

Magneettinen pohjoinen on niin joustava, koska se tulee rautapohjaiseen sula ydin, mikä on magneettinen. Napapohjoinen doesnt 't ole tätä joustavuutta, koska se on todellinen tuotu esiin paikka maalla. Se on todella paikka määritetään olevan' top 'maailman. Kuten voitte kuvitella, on ollut monia tieteellisiä kiistoja vuosisatojen määritellä todellista sijoittaminen pohjoisnavalle.Kompassit perustuvat magneetti- tietoja ja näin ollen seurata magneettiseen pohjoiseen. Ohjelmat ohjelmoida yhä suosittu GPS-laitteet, Don 't toimivat magneettisen pohjoisen tai todelliseen pohjoiseen. Välietapit määritetään satelliitin välityksellä, ja itse asiassa ohjaa sääntelyviranomaisten. On tahallinen virhearvio GPS-koordinaatit, joka liikkuu säännöllisesti , auttaa estämään tuhota tarkkuutta.