Ero Tutkinnot ja RadiaanitAstetta vs Radiaanit

Geometria liittyy tutkimuksen muotoja, kokoja, kantoja, ja ominaisuuksia tilaa. Se koskee myös pituudet, alat, tilavuudet, ja muut mittaukset tilaa, linjat, pisteitä, ja lentokoneita. Se tutkii mitat ja symmetria malleja kuten todettu kiinteissä aineissa, polygoneja, ja ympyrä. Ympyrä on säde, halkaisija, ja ympärysmitta. Se sisältää myös kulmia.

Kulmat ovat geometrisia kuvioita, jotka on muodostettu kaksi sädettä kytketty yhteiseen pisteeseen tai kärki. Kun kaksi riviä kohtaavat toisensa tietyssä vaiheessa, kulma muodostuu, ja sen mittaaminen vaihtelee pyörimisen viivojen tai säteitä noin kärki. Vuonna kulmamittaus on useita yksiköitä käytetään, mutta yleisimpiä ovat astetta ja radiaaneina. Ne ovat myös yksiköt, joita käytetään mitattaessa piireissä ja aloilla määrittää niiden ala, tilavuus, kehä, ja kehällä.

Tutkinnot ovat mittayksiköt, joita käytetään määrittämään koon kulman ja ilmaista sen suunnan. Kun kulma menee aina ympyrää, se vastaa 360 astetta. 360 astetta ympyrän on perusta laskettaessa kulmamittauksissa. Kun mitataan kulma osa ympyrän, se alkaa keskeltä ja ulottuu sen kehän. Kulmien kolmio, toisaalta, on yhtä suuri kuin 180 astetta.

Degree laskelmat edellyttävät usein suurempia määriä, ja ne voivat olla hieman monimutkainen. Tutkinnot opetetaan varhain koulussa kun opiskelijat opetetaan yksinkertainen matematiikka, yleensä peruskoulun jälkeen jatkuvat opiskelujensa.Toinen yhteinen yksikkö kulmamittaus, radiaani, toisaalta, opetetaan myöhemmin osa lukion ja sitten yliopistolla. Sitä käytetään korkeampia tai matematiikan kuten trigonometrian ja hammaskivi. Laskutoimituksia radiaaneina mukana pienempi määrä, ja ne ovat helpompi ja yksinkertaisempi tapa laskea kulmia. Säde ympyrän on puolet etäisyydestä poikki sen keskellä, jonka kulma vastaa yhtä radiaani. Radiaanikulman on yhtä kuin 180 astetta, koska koko ympyrä on 360 astetta ja on yhtä suuri kuin kaksi pii radiaania.

Radiaanikulman ei ole niin laajalti käytetty mittauksessa piireissä ja kulmista tutkinto koska siihen liittyy tietoa korkeamman matematiikan ja sisältää tangentit, sini, ja kosinit jotka opetetaan yliopistolla.

Yhteenveto:

1. aste on mittayksikkö, jota käytetään mittaamaan piireissä, palloja, ja kulmat samalla radiaanikulman on myös mittayksikkö, jota käytetään mittaamaan kulmia.
2. Tutkinnot opetetaan varhain koulun alkaa peruskoulun jälkeen lukiossa ja jopa college kun radiaaneiksi opetetaan myöhemmin yleensä lukion ja college.
3. Näistä kahdesta astetta käytetään yleisesti, koska ne käyttävät yksinkertaista matematiikkaa samalla radiaaneja käyttää suurempia tai matematiikan.