Ero Adaptation and EvolutionEro Adaptation and Evolution

Meidän maa on ollut täällä miljoonia vuosia. Kerta toisensa, suuria muutoksia on tapahtumassa maan pinnalta että kukaan ei ole koskaan nähnyt. Tämä johtuu merkittäviä muutoksia kunnon maapallomme ei esiinny vain yhdessä elämässä, vaan liittyy tuhansia vuosia. Voimme kuitenkin tarkistaa kaikki nämä vain läpi tiukan arkeologisten tutkimusten ja täydellinen ymmärtäminen aiempien tietojen. Lisäksi vaikka maapallomme edelleen muuttaa, joten älä elollisen jotka vievät sitä. Hekin kehittyvät ja sopeutua näihin muutoksiin.

Ihminen on malliesimerkki elävien olentojen, jotka ovat kehittyneet vuosisatojen ja silti edelleen sopeutua. Olemme rotu joka on pyrkinyt selviämään vaikeissakin olosuhteissa, käyttämällä älykkyyttä ja osaamista varmistaa, että teemme sen läpi päivän. Se voidaan nähdä isämme ja esi-isät. Records ovat osoittaneet eroja fyysinen rakenne mitä miehet olivat vuosisatoja sitten, että modernin ihmisen. Se on antanut meille Esimakua isiemme olivat, miten ne näyttivät, ja mitä he tekivät hengissä.

Kuten nähdään arkeologisia kirjaa, luun rakenteiden osoitti, että on olemassa muuttuu aika ohi. Se osoittaa myös, että esi-isämme olivat suurempia ja stockier siten kykenee toimimaan ankarissa olosuhteissa, että heillä oli tuolloin. Lisäksi he jatkoivat antaa meille katsoa menneisyyteen, miten he elivät nähden mitä he kohtasivat kautta antiikin kirjaa ja henkilökohtaiset tavaransa vasemmalle. Tämä on puhdas esimerkki evoluutiosta ja sopeutumista. Mutta mitä ne osoittavat, miten ovat kehityksen ja mukautumisen eroavat toisistaan?

Sopeutuminen tarkoittaa prosessia, jossa tiettyjä ryhmiä tai yksilöitä muuttamaan tapojaan ollakseen paremmin ympäristöönsä ja elinympäristö. Tämä on muutos on tarpeen, jotta ne voivat selviytyä ja ylläpitää normaalia toimintaa omassa yhteisössään. Esimerkiksi talvisin tai kylmä päivä, yksilöt oppivat muuttamaan kotinsa ja henkilökohtaisen vaatteita voidakseen elää läpi jäähdyttäminen lämpötiloja.

Evolution kuitenkin kestää kauan. Se on prosessi, jossa geneettinen rakenne ja fyysinen anatomia muutos suhteessa tapahtuviin muutoksiin ympäristössä. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta vetoaa sukupolvet kääntämiseksi ulos paras ollessa sopiva. Ihmiset ovat todellakin esimerkki, mistä on osoituksena esivanhemmiltamme Homo erectus, Homo sapiens, tai periaatteessa, meille. Olemme todiste evoluution.Lopuksi, muista tämä. Yksilöt voivat sopeutua, mutta se vie koko väestöä kehittyä. Voit lukea tarkemmin, koska vain perustiedot tarjotaan.

Yhteenveto:

1. Kaikki elävät asiat muuttuvat ajan myötä, jotta selviäisi niiden ympäristössä.

2. sopeutuminen edellyttää lyhyen aikavälin muutoksia sopivaksi elinympäristön ja ympäristö.