Ero Mm ja CmMm vs Cm

Metrijärjestelmän on kansainvälinen mittausjärjestelmä, jota käytetään useimmissa maissa niiden perus mittajärjestelmä. Se on suunniteltu käytettäväksi kaikissa, mutta todettiin olevan erittäin hyödyllinen aloilla, fysiikan, tähtitieteen, ja muiden tieteiden.

Siinä on toisiinsa perusyksiköiden jotka on varustettu etuliitteitä johtamiseksi joko suuremman tai pienemmän yksikön. Etuliitteet kertoa tai jakaa toimenpiteen tekijällä 10, 100 tai 1000 keksiä pienemmän tai suuremman mittayksikkö.
Mittari on perusyksikkö mittaamisessa pituuden mukautettu kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI). Pienemmät yksiköt kuten senttimetri ja millimetri on johdettu tästä perusyksikkö lisäämällä etuliitteet 'sentti', joka tarkoittaa 100, ja 'Milli', joka tarkoittaa 1000.

Sekä senttimetri ja millimetrin ovat osa standardia mittausjärjestelmän, jota käytetään nykyään sekä tutkijoiden ja yhteisen henkilö. Nämä yksiköt, joiden pituus määräytyvät myös kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI).
Millimetri (mm) on yksikkö pituus on yhtä suuri kuin yksi tuhannesosa metrin joten mittari on 1000 millimetriä. On myös vastaa 1,000 mikrometriä ja 1.000.000 nanometriä, ja siellä on 25. 4 mm tuumaa. Havainnollistaminen paksuiset millimetrin on, se on suunnilleen yhtä paksu kuin paperiliitin tai luottokortilla. Se on mittaus käytetään määrittämään sademäärien; 2 mm sadetta ei olisi niin häiritsevä kuin 15 mm se, joka voisi jo lääkeannos henkilö.Senttimetri (cm) on myös pituuden yksikön, joka on kymmenen kertaa suurempi kuin millimetrin ja on yhtä suuri kuin sadasosa metrin; Siksi on 100 senttimetriä metriä. On 2. 54 senttimetriä yksi tuuma. Se on noin leveys aikuisen kynsi, leveys painalluksella, tai avaimet piano. Sitä käytetään käytännön mittayksikkö jokapäiväisessä mittauksissa, ja sitä käytetään ompelu saamaan oikean mittaamisen malleja. Se on myös mittaus, jolla lumisade mitataan.

Yhteenveto:

1. millimetrin on yksikkö, jonka pituus on yhtä suuri kuin tuhannesosa Mittarin kun senttimetri on yksikkö, jonka pituus on yhtä suuri kuin sadasosa mittarin.
2. millimetrin käytetään mittaamaan sademäärä kun senttimetri käytetään mittaamaan lumisade.
3. Vaikka molemmat ovat mittari niiden tukiasemaan, senttimetri on kymmenen kertaa suurempi kuin millimetrin.
4. On 25. 4 millimetriä yksi tuuma kun on 2. 54 senttimetriä yksi tuuma.
5. senttimetri käytetään jokapäiväisessä mittauksissa sijaan millimetri.