Ero Etanoli ja GasolineEtanoli vs Bensiini

Jonkin verran on keskustelua käyttö energialähteiden tänään, paljon, että jokainen on tullut ympäristö tajuissaan suhteen vaikutusta energian planeetalla. Siksi ihmiset ovat nyt ajatella kahdesti ovatko ne 'll silti käyttää samaa vanhaa kunnon bensiinin autonsa päälle vasta keksitty biopolttoaineiden yms. Tässä suhteessa etanoli on yksi niistä polttoaineista vastakkain kaasua. Joten miten se reilua ?

Bensiini on ollut, on edelleen, ja ehkä on edelleen polttoaineen valinta useiden vuosien tai vuosikymmenien kuluttua. Se on tullut peruselintarvike useimmissa autoissa käytetään nykyään.

On kuitenkin olemassa monia huolenaiheita aiheuttamiin käyttö bensiinin. Yksi alkuun huolenaiheet nostetaan käytön bensiini on sen päästöjä. Kaasukäyttöiset voi johtaa kertymistä hiilimonoksidia ja muita kasvihuonekaasuja, joka aiheuttaa ilmaston lämpenemistä.

Toiseksi, kaasu on pitkään arvostaa hinnan per gallona yli vuosisadan ja se ei ole koskaan laskenut huomattavasti vähentämään. Tämä ilmiö voi johtua kahdesta tekijästä: yksi on, että edelleen yhä kasvava kaasun kysyntä erityisesti, että yhä useammat kaasukäyttöiset ajoneuvot valmistetaan ja käytetään päivittäin. Toinen tekijä on, koska sen rajallisuus. Se 'S a uusiutumattomista energiamuoto. Itse asiassa tutkijat pitävät sitä yhtenä tehottomimpien energialähteet tiedetään mies. Siten koska valtava kysyntä ja pieni tarjonta tulos on melko ilmeinen' 'korkea kaasun hinnat!Toisaalta, ihminen on ollut hyvin etuoikeutettu ovat löytäneet muun polttoaineen vaihtoehto ja että on muodossa etanolia. Muuten tunnetaan E85, etanoli on jo sisällytetty kaasun jo jonkin aikaa. Se on polttoaineen valjastettu maissista toisin bensiiniä, joka on otettu fossiileja. Asiantuntijat jopa ylpeinä todeta, että etanolin on itse asiassa vesiliukoinen ja biohajoava.

Jos 'uudelleen innokas tarpeeksi, ehkä jo huomannut, että jotkut kaasu pumput on merkitty tiettyihin etanolilla prosenttiosuudet. Jotkut ovat alhaiset 10%, kun taas toiset saavuttavat jopa 85% varsinkin kun sitä käytetään ensisijaisena polttoaineena seoksessa C tämä on silloin, kun termi E85 tulee. tällaisten polttoaineen valmistelu- sanotaan vähentävän hiilimonoksidin päästöjen 25%: sta 30%.

Valitettavasti ongelma tässä polttoainetta on, että ei ole liian monta autoa tyypit voivat käyttää sitä tällä hetkellä. Ellei auto on erittäin uusi malli on suunniteltu yhteensopivaksi etanolilla, se silti voi 't käyttää tällaisia. Lisäksi monet pitävät hankala metsästää huoltoasemat, jotka voivat toimittaa ajoneuvonsa E85. On vain muutamia niitä joka tapauksessa.

1. Etanoli on peräisin maissista, kun kaasusta tulee fossiileja.
2. Etanoli on ympäristöystävällisemmät polttoainetta kuin bensiini.