Ero fl. oz. ja oz. 'Nesteunssi' vs 'oz.'

'Nesteunssi' tai nestettä unssi on mittausten määrän, ja 'oz.' tai kuiva unssi on mittaus paino. Ihmiset usein hämmentyä, kun ne yrittävät erottaa 'nesteunssi' tai neste unssi ja 'oz.' tai kuiva unssi koska he ajattelevat, että fl. oz. käytetään mittaamaan nesteiden ja oz. kiinteiden aineiden. Mutta todellinen ero on tilavuuden mittaus ja painon, eikä sillä ole mitään tekemistä sen kanssa omaisuutta materiaaleja.

Fl. oz. on yhtä suuri kuin noin 30 millilitraa Yhdysvalloissa järjestelmään, ja noin 28 millilitraa että suurvaltajärjestelmäksi. Kun on 16 unssia on pint, on 16 oz. in punta. Kun jossa se tarkasti, yksi US fl. oz. on yhtä suuri kuin 29.5735297 ml ja yksi oz. on yhtä suuri kuin 28. 3495231 grammaa.

'Ounce', joka on lyhennetty 'oz.', Tulee vanhan italialaisen sanan 'Onza.' Oz. tai unssi käytetään eri järjestelmissä Yhdysvalloissa sekä keisarillisen järjestelmiä. Kansainvälinen avoirdupois oz. ja kansainvälinen unssia ovat kaksi tunnetuin unssia käytetään kaikkialla maailmassa. Yleensä nesteunssia yksinkertaisesti kutsutaan kuin unssilta.Tavallinen ihminen, neste oz ja oz. tai kuiva oz. vielä on vähän sekava. Vaikka yleisesti käytetty, ne eivät välttämättä ole tutkinut tekniset näkökohdat näiden kahden unssia. Joten kuten sanottu, ei tarvitse olla mitään epäselvyyksiä fl. oz. tai nesteunssia ja oz. tai unssi. Fl. oz. tai neste unssi on mittaus- tilavuus, ja oz. tai yksinkertaisesti kuiva unssin on massojen mittauksessa.

Yhteenveto:

1. Ihmiset usein hämmentyä, kun ne yrittävät erottaa 'nesteunssi' tai neste unssi ja 'oz.' tai kuiva unssi koska he ajattelevat, että fl. oz. käytetään mittaamaan nesteiden ja oz. kiinteiden aineiden.
2. fl. oz. tai neste unssi on mittaus- tilavuus, ja oz. tai yksinkertaisesti kuiva unssin on massojen mittauksessa.
3. fl. oz. on yhtä suuri kuin noin 30 millilitraa Yhdysvalloissa järjestelmän ja noin 28 millilitraa että suurvaltajärjestelmäksi. Kun jossa se tarkasti, yksi US fl. oz. on yhtä suuri kuin 29.5735297 ml ja yksi oz. on yhtä suuri kuin 28. 3495231 grammaa.
4. Kun on 16 unssia on pint, on 16 oz. in punta.