Ero Massa ja VolumeMass vs Volume

Mittaus on prosessi löytää määrän ja lämpötilan objektin mukaan lukien sen pituus, paino, massa, ja tilavuus. Se käyttää tällaisia ​​mittayksiköt kuin kelvin, toinen, mittari, ja kilogramma.
'Mass' määritellään fysikaalinen suure, joka merkitsee määrää asian ruumiin esine tai aine. Se mittaa inertia esineen tai aineen, joka on elimistön 'vastustuskykyä nopeuden muutosten tai voima, joka on tarpeen pakottaa siihen.

Mitä suurempi nopeus havaittiin, suurempi massa. Tätä kutsutaan hitausmassa. Se mittaa myös voima, että kohde aineen kohtaa on gravitaatiokentässä joka tunnetaan gravitaatiomassa.
Se on jatkuva ominaisuus esineen tai aineen, joka tarkoittaa, että se ei muutu missään olosuhteissa. Se edustaa symboli 'm' ja gramman ja kilogramma kuin kansainvälisen mittayksikköjärjestelmän (SI) pieniä ja suuria määriä vastaavasti.

'Volume' määritellään määrän mittaus tai määrän kolmiulotteinen tila, joka on tarttunut esine tai aine ja muoto, että se vie tai hallussaan. Kuutiometrin on sen SI-yksikkö, ja se mitataan kuutiosenttimetreinä ja litraa.

Kiintoaineen tilavuus ja kaasun hallintokaavioista siirtymä nesteen tai nestettä, kun tilavuus kontin mitataan kautta ainemäärä pätee perustana sijasta tila, joka on häiriintynyt. Volyymi erimuotoisia lasketaan aritmeettinen ja matemaattisia kaavoja ja hammaskivi.Tilavuus, siis, on geometrinen arvo, kun massa on fyysinen arvo. Se on mitta rajallinen määrä tilaa ja pinnan tietyssä pisteessä, kun massa on mitta määrästä asia, joka sisältyy esineen tai aineen.
Esimerkiksi veden massa voidaan mitata ensin punnitsemalla säiliö sijoittamalla sitten vettä sen sisällä, ja joka painaa uudelleen. Paino säiliön vähennetään astian painoa vedellä sisällä saada veden massa.

Mittaamaan veden tilavuutta sisältämän suorakulmainen säiliö, pituus, syvyys ja leveys säiliön kerrotaan saada kuinka monta kuutiojalkaa se mahtuu. Sitten tuote kerrotaan määrä kuutiojalkaa sisältämän gallonan (7. 48) ja saat äänenvoimakkuutta.

Yhteenveto:

1. Massa on määrä asian elimistössä esineen tai aineen, kun tilavuus on paljon tilaa, joka on tarttunut esine tai aine.
2. Massa on vakio tai muuttumaton omaisuutta esineen tai aineen kun äänenvoimakkuutta esineen tai aineen muuttuu tilan mukaan se on.
3. Massa on fyysinen arvo esineen tai aineen, kun tilavuus on geometrinen arvo.