Ero Vesi ja etikkaVesi vs Etikka

Vettä tarvitaan kaikenlaisen elämän. Se kattaa noin 70 prosenttia maapallon 'pinnasta. Etikka, monipuolinen neste, muodostuu tuloksena käymisen etanolia. Etikkahappo on tärkein ainesosa etikkaa.

No, yksi tärkeimmistä eroista, jotka voidaan havaita kahden, että vesi ei ole hapan, kun taas etikka on. Lisäksi vesi on mauton ja hajuton. Toisaalta, etikka on voimakas haju.

Molekyyli vettä sisältää kaksi vety- ja yhden happiatomin. Päinvastoin, molekyyli etikkaa sisältää kaksi Carbon, kaksi happi- ja neljä vetyatomit. Kun puhutaan niiden pH-arvot, vesi on neutraali pH, ja etikka on pH-arvo, joka vaihtelee välillä 2 ja 3. 5.

Toisin kuin etikka, kun vesi jäätyy, se vie suuren määrän. On tunnettua, että makeaa vettä tulee tiheys on enintään noin neljä astetta. No, jäätymispiste etikkaa riippuu etikkahappoa sisällön sitä. Voidaan nähdä, että etikka viiden prosentin etikka- sisältöä on jäätymispisteen miinus kaksi astetta.

Toinen piirre vettä on, että se johtaa lämpöä helposti. Lisäksi vesi on yleinen liuotin, mikä tarkoittaa sitä, että suuri määrä komponentteja voi liueta veteen. Se on myös suurempi pintajännitys verrattuna etikkaa.

Vettä esiintyy kolmessa muodossa '' kiinteitä, nestemäisiä ja kaasu. Vesi on ainoa aine, joka on läsnä kaikissa näissä kolmessa muodossa. No, etikka tulee vain nestemäisessä muodossa, mutta voi törmännyt erilaisia ​​etikkaa, riippuen nesteen kanssa, joka etanoli on fermentoitu. On etikalla, joka saadaan hapettamalla tislattua alkoholia. Omenaviinietikkaa saadaan omenamehu, ja balsamiviinietikkaa on saatu valkoinen rypälemehun.

Yhteenveto:1. Vesi ei ole hapan, kun taas etikka on.

2. Vesi on mauton ja hajuton. Toisaalta, etikka on voimakas haju.

3. Vesi on neutraali PH. Etikka on pH-arvo, joka vaihtelee välillä 2 ja 3. 5.

4. molekyyli vesi sisältää kaksi vetyatomia ja yksi happiatomi. Päinvastoin, molekyyli etikkaa sisältää kaksi Carbon, kaksi happi- ja neljä vetyatomit.

5. Toisin kuin etikka, kun vesi jäätyy, se vie suuren määrän.