Ero Tiheys ja ominaispainotiheys vs painovoima

Tiheys ja ominaispaino on hyvin yleisesti käytetty. Nämä kaksi termejä usein sekaisin.

Ominaispaino voidaan määritellä suhteena aineen 'painon painoon sama tilavuus vettä neljä astetta. Ominaispaino voidaan laskea jakamalla tiheys aineen kanssa veden tiheys. Tämä tarkoittaa sitä, että ainetta, jonka ominaispaino on 7. 0 on seitsemän kertaa niin tiivis kuin vesi.

Tiheys voidaan määritellä massa objektin tilavuusyksikköä kohti. Jotta voitaisiin laskea tiheys, paino ja tilavuus aine olisi tiedossa. Se voidaan laskea jakamalla paino tilavuudella.Tiheys on symboli 'P' ja sen yksikkö on kilogramma kuutiometrissä. On myös huomattava, että paine ja lämpötila voi vaikuttaa tiheys aineita. Jos paine kasvaa, tilavuus aineen kasvaa, mikä lisäisi tiheys. Jos lämpötila kasvaa, tilavuus kasvaa, mikä johtaa tiheyden pienenemiseen.

Kun verrataan tiheys, ominaispaino ei ole SI-yksikkö. Vaikka tiheys ilmaistaan ​​absoluuttinen termi, ominaispaino pidetään suhteellinen termi. Ja siksi ominaispaino ei ole vakio yksikkö. Aivan kuten tiheys, lämpötila ja paine vaikuttavat ominaispaino. Teollisuudessa, ominaispaino mitataan pitoisuuksia ratkaisuja.

Yhteenveto
1. Ominaispaino voidaan määritellä suhteena aineen 'painon painoon sama tilavuus vettä neljä??? Astetta Celsiusta.
2. Tiheys voidaan määritellä massa objektin tilavuusyksikköä kohti.
3. Ominaispaino voidaan laskea jakamalla tiheys aineen kanssa veden tiheys. Tämä tarkoittaa sitä, että aine, jolla on ominaispaino 7. 0 on seitsemän kertaa niin tiivis kuin vesi.
4. laskemiseksi tiheys, paino ja tilavuus aine olisi tiedossa. Se voidaan laskea jakamalla paino tilavuudella.
5. Tiheys ilmaistaan ​​absoluuttinen termi, ominaispaino pidetään suhteellinen termi.
6. Density on symboli 'P' ja sen yksikkö on kilogramma kuutiometrissä. Kun verrataan tiheys, ominaispaino ei ole SI-yksikkö.