Ero tislattu vesi ja keitettyä vettäTislattua vettä vs keitettyä vettä

Tislattua vettä ja keitetään vesi ovat tuotteita kahta täysin erilaista veden prosesseja. Sekä keitettyä vettä ja tislattua vettä mukana nesteen ja kaasun valtioiden vettä.

Tislattua vettä tuotetaan jälkeen useita monimutkaisia ​​vaiheita ja menettelyjä. Prosessiin kuuluu kiehuvaan veteen, kunnes kaikki vesi muuttuu höyryksi. Höyry tiivistetään sitten ja kuljetetaan toiseen säiliöön, jossa se saa takaisin nestemäisenä sen kaasumaisessa muodossa. Tislattua vettä pidetään myös puhdasta ja turvallista juoda. Haittapuoli tällaista vettä on, että se on mieto maku, jossa ei ole ravitsemuksellista hyötyä, koska prosessi kitkee kaikki aineet vedessä. Sen lisäksi juominen tislattua vettä käytetään myös tutkimuksissa ja kokeissa.

Kuten puhdas vesi, tislattu vesi ei ole epäpuhtauksia, mikro-organismit, epäpuhtaudet tai pienintäkään ravintoaineita sitä. Tislausprosessi poistaneet kaikki elementit vedessä. Tämä sisältää mineraaleja, bakteerit, bakteereita, viruksia, raskasmetalleja, suoloja ja muita asioita. Luettelon ravintoaineita, jotka tislattua vettä puuttuu sisältää pieniä määriä ravintoaineita, kuten kalsiumia, natriumia, kaliumia, ja fluoria. Tislattua vettä käytetään yleensä juomaveden kulutukseen ja tutkimustarkoituksiin, kuten kokeiluja. Tislaus esiintyy yleisesti laboratorioissa, joissa on erikoislaitteita varten. Itse prosessi saattaa kestää pari tuntia, koska on olemassa lukuisia vaiheita, ja vesi on kondensoida takaisin nestemäisessä muodossa.

Toisaalta, keitettyä vettä on vettä keitetään 15 minuuttia ja saavuttaa lämpötilan 100 astetta tai 212 astetta Fahrenheit. Kiehuvaa vettä on ensimmäinen askel tislauksen. Kiehuva vesi on vain nopea prosessi puhdistaa vettä. Se tappaa kaikki mikro-organismit, kuten bakteerit, virukset, ja bakteereita, mutta se poistuu epäpuhtauksia ja ravinteita takana. Tämäntyyppinen vettä käytetään yleensä hätä- Vesi- tai menetelmänä desinfiointiin vettä maaseudulla tai tulva tilanteissa. Päätavoitteena on saada vesi kelpaa juomiseen ja puhdistusta varten.Verrattuna tislaus menetelmä, prosessi kiehuvaa vettä kestää vain lyhyen ajan. Keitetty vesi on myös 'maku', koska mineraalit Aren 't poistetaan vedestä itse. Muut kuin juomavetenä, kiehuvaa vettä käytetään myös valmisteena ja pääasiallinen menetelmä ruoanlaiton monissa resepteissä. Kiehuva vesi tehdään yleensä vedessä -pohjainen ruokia, jotka vaativat varastossa tai muita nesteitä, joihin kuuluvat mm.

Yhteenveto:

1. Tislattu vesi on tuote veden käynnissä joukko menettelyjä ja prosesseja. Vesi lämmitetään, keitetty, ja kääntyi höyryksi. Koska höyry, se tiivistyy takaisin nestemäisessä muodossa puhdasta vettä. Toisaalta, keitettyä vettä on yksinkertaisesti kiehuvaa kunnes vesi saavuttaa kiehumispisteen. Osa vedestä muuttuu höyryksi, kun taas loput pysyy nestemäisenä sisällä kiehuvaan mekanismi.
2. Vertaamalla prosesseja, tislattu vesi tulee takaisin nestemäisessä muodossa. Vain osa vedestä kiehuvaan veteen prosessi todella muuttuu toiseen tilaan.
3. Tislattu vesi ei ole 'aromi' ', koska se on vapaa kaikesta: hyödyllisiä mineraaleja, epäpuhtauksia, ja mikro-organismeja. 4. Keitettyä vettä säilyttää' maku ', koska vain poistaa tai tapettu ryhmän kohteet ovat mikro-organismeja. Mineraalit ja epäpuhtaudet jäävät.
5. Keitettyä vettä on myös ensimmäinen vaatimus saavuttamisessa tislattua vettä. On myös helpompaa ja nopeampaa valmistaa verrattuna jälkimmäiseen.