Ero Analysis and SynthesisAnalyysi Vs synteesi

Analyysi on kuin prosessi vähennyksen jossa kaataa isompi käsite pienemmiksi. Sinänsä analyysi hajoaa monimutkaisia ​​ideoita pienempiin hajanainen käsitteitä jotta keksiä parempaa ymmärrystä. Synthesis, toisaalta, ratkaisee ristiriita välissä vastakohta ja opinnäytetyön asettumalla mitä totuuksia heillä on yhteistä. Lopulta synteesin pyritään tekemään uuden ehdotuksen tai ehdotus.

Johdettu kreikan sanasta 'analusis', joka kirjaimellisesti tarkoittaa 'hajottaa' analyysi, ylivoimaisesti eniten käytetty valtakunnassa logiikan ja matematiikan jopa ennen aikaan suuri filosofi Aristoteles. Kun oppijat pyydetään analysoimaan tietyn käsitteen tai aihe, niitä kannustetaan yhdistämään erilaisia ​​ideoita tai tutkia, kuinka kukin idea muodostui. Suhde jokaisen idean, joka yhdistää suuremman kuvan tutkitaan. Ne ovat myös tehtäväkseen havaita mitään todisteita, jotka auttavat heitä johtaa konkreettinen johtopäätös. Nämä todisteet löytyvät löytämällä läsnäolo harhat ja oletuksista.

Syntetisointi on erilainen, koska kun oppilaat pyydetään syntetisoimiseksi, ovat jo pyrkineet koota erilliset osat, jotka on jo analysoitu muita ideoita tai konsepteja muodostamaan jotain uutta tai alkuperäistä. Se 'on kuin he katsovat vaihteli lähdemateriaalista saada oivalluksia ja hyviä ideoita ja sieltä ne muodostavat oman käsitteitä.Samanlaisia ​​määritelmiä synteesin (muista lähteistä) todetaan, että se on yhdistämällä kaksi (tai jopa enemmän) käsitteitä, jotka muodostavat jotain uutta. Tämä saattaa olla syy siihen, miksi synteesi kemian tarkoittaa alkaa sarja kemiallisia reaktioita, jotta muodostuu kompleksi molekyylin ulos yksinkertaisempi kemiallisia lähtöaineita. Kasvitieteen, kasvit olennaista tehtävää fotosynteesin jossa he käyttävät auringonvaloa 's energiaa katalyyttinä tehdä orgaaninen molekyyli yksinkertainen hiili molekyylin. Lisäksi tiede professorit käyttävät tätä termiä kuin leipää ja voita kuvaamaan että jotain tehdään . Kun he mainita noin aminohaposta (rakennuspalikoita proteiineja) synteesi, niin se on prosessi, jossa aminohappoja pois sen monista peruselementit tai ainesosia. Mutta humanistisella alalla, synteesi (jos kyseessä on filosofian) on lopputuote dialektis (eli tutkielma) ja pidetään korkeampi prosessi verrattuna analyysiin.

Kun yksi käyttää analyysin Chemistry, hän suorittaa jonkin seuraavista: (kvantitatiivinen analyysi) etsi suhteellista komponenttien seoksesta, (laadullinen analyysi) etsi komponenttien tietyn kemiallisen ja viimeinen on jakaa kemiallisten prosessien ja tarkkailla tahansa reaktioita, jotka tapahtuvat välillä yksittäisten osien asiasta.

1. Synteesi on suurempi prosessi, joka luo uutta. Se tehdään yleensä lopussa koko tutkimuksen tai tieteelliseen tutkimukseen.