Ero Rust ja korroosiotaRust vs Korroosio

Vaikka kasvu on luonnollinen prosessi vaikuttaa kaikkeen maapallolla, sen vastakohta, joka on kuolema ja hajoaminen, ovat myös tietyt kuin kaikki muutokset, jotka tapahtuvat. Se näkyy kaikessa etenkin elollisen.

Ota mies, esim. Hän on olemassa hetkellä hän sikisi äitinsä, ja sitten hän on syntynyt maailmaan ja kasvaa lapsi, teini-ikäinen, ja aikuinen. Jonkin ajan kuluttua hän vanheta, ja hänen kehon toimintoja hajoaa. Aikanaan hänen kehonsa ei enää voi harjoittaa ja hän kuolee.

Aivan kuten elävät asioita, vaikka elottomien aineiden hajota ajoissa. Tämä voi johtua kemiallisten reaktioiden tai luonnollisia reaktioita elementtejä ympäristössä. Ruoste ja korroosio ovat kaksi prosesseja, jotka aiheuttavat hajoamisen materiaaleista.

Korroosio on kemiallinen tai sähkökemiallisen reaktion, joka aiheuttaa tekninen materiaali hajota reaktiona ympäristöönsä. Metallit ovat tavanomaisia ​​materiaaleja, jotka tehdään korroosiota. Se on asteittainen prosessi elementit syö materiaalit tehden huonontua ja hajottaa, koska hapetus metallien kemiallisen reaktion hapettimen, tavallisesti happi.

Vaikka on yleistä metalleja, se voi myös tapahtua muita materiaaleja, kuten keramiikka ja polymeerit, mutta sitä kutsutaan eri nimellä, joka on hajoaminen. Altistuvat materiaalit ovat alttiita korroosiolle, ja ne voivat olla vain halki pienellä alueella, tai ne voidaan keskittää suuremman osan. Värjäytymistä maalatut materiaalit, kun maaleja häivyttää johtuu laiminlyönti, on esimerkki korroosion. Jopa ilman näkyviä hapetin, materiaalit voivat silti syöpyä jäädessään ulkoilmassa.Ruoste, toisaalta, on eräänlainen korroosiota, joka sattuu rautaa ja sen seokset. Kun rauta reagoi veden tai kostean ilman, raudan oksideja ja aiheuttaa materiaalin syövyttää ja ruostetta. Se johtuu hapettumisen ja kosteuden eikä kemikaaleja. Tämä tapahtuu, kun epäpuhdasta rautaa pääsee kosketuksiin veden tai kostean ilman ja hapen tai muita hapettimia, kuten happoja, ja muodostaa ruostetta.

Muut tekijät tai hapettimien, jotka voivat aiheuttaa ruostetta ovat suola, rikkidioksidi, ja hiilidioksidi. Rust tulee eri muodoissa, joista yleisin on punainen ruoste, joka on muodostettu punainen oksideja. Klooria vesi aiheuttaa muodostumista vihreä ruoste. Kuten useimmat syövyttävä prosesseista, ruostuminen on asteittainen prosessi. Jonkin ajan kuluttua, jos materiaali ei hoideta, se hajoaa, ja kaikki kääntyy ruostua tehden sen käyttökelvottomaksi.

Yhteenveto:

1. Korroosio on hajoamisen materiaalien vuoksi kemiallisten tai sähkökemiallisten reaktioiden kun ruoste on eräänlainen korroosiota.
2. Korroosio on hajoamisen kaikentyyppisten metallien sekä materiaalien, kuten polymeerien ja keramiikka, kun ruoste on korroosio raudan ja sen seoksia.