Ero paleontologi ja arkeologiPaleontologi vs Archaeologist

Paleontologeja ja arkeologit ovat helposti sekoittaa keskenään, koska niiden työt näyttävät päällekkäin toistensa kanssa. Jopa akateemisen alan, ero näiden kahden välillä ei ole selkeästi erottaa. Vaikka se ei ole kyseenalaista, että niiden ammattien liittyvät läheisesti toisiinsa, se on silti myönnettävä, että ne ovat kaksi eri henkilöä tekee eri erikoisuuksia.

Voit selvittää erot paleontologi ja arkeologi, on parasta tietää enemmän heidän ammateissa. Paleontologi on asiantuntija paleontologian kun arkeologi on asiantuntija arkeologian.

Paleontology käsittelee elämää aiemmin geologinen asetus. Tämän se kiinnitetään erityistä huomiota eläinten ja kasvien fossiileja, jotka olivat kerran kukoistava planeetalla. On yleisesti tiedossa, että monet, jotka paleontologien ovat niitä, jotka tiiviisti tutkia dinosauruksista yms. Koska tämä näkökohta on enemmän osa-erikoisuus isompi tieteellinen kutsuttu alue geologia. Jos opiskelet paleontologian, sinut upotetaan kursseja, joihin liittyy sedimentaatio, fossiilisten kemia, geologia, evoluutiobiologia, ja fossilization. Kuitenkin sertifioitu paleontologeja usein otettava jatko-ov.

Sen sijaan, arkeologia on keskittynyt enemmän tutkimalla kulttuureista ja pysyy ihmisen aikaisemmin. Se on erityistä huomiota kulttuurien kanssa, koska se on osa-erikoistuminen antropologian (selvittää erilaisia ​​ihmisen kulttuureissa ajasta riippumatta). Joten se on pohjimmiltaan opiskelee noin esihistoriallisia elämäntavat. Toisin paleontologian, arkeologit ei ole mitään tekemistä sen kanssa fossiileja. Siellä 's poikkeus, vaikka tämän vaatimuksen arkeologit saattavat joskus käsitellä eläinten fossiileja, jotka on hyödynnetty varhaisella ihmisyhteisöjen. Esimerkkinä on Afrikassa, jossa eläinten luista kanssa kivityökalujen leikkaus merkkejä on kaivettu ja todettu käytetty hyväksi alussa ihmisasukkaat.Kaikkiaan paleontologeja ja arkeologit ovat tehneet suuria maksuja laajentamaan nykyistä historiallista tietokantaan. Silti ne on erotettava toisistaan, koska niiden erityisen erikoisuuksia.

Yhteenveto:

1. Paleontologit sitoutumaan opiskelussa eläimen tai kasvin fossiileja.
2. Paleontologit ovat enemmän kuin biologit, jotka tutkivat eri ohi eläin- ja kasvilajeja.
3. Arkeologit ovat sidoksissa antropologian taas paleontologien liittyvät geologia.
4. Arkeologit tutkia menneisyyden ihmisen kulttuureissa ja elämäntavat.
5. Arkeologit tutkia antaa enemmän toteutumaan ihmisen evoluutio.