Ero Volume ja AreaVolume vs. Area

Tavalliset ihmiset usein kuulla termejä tilavuus ja alueen monet asetukset. Olkoon kotona, koulussa tai yhteisössä, nämä sanat ovat lähes aina käytetään yleisesti. Kuitenkin teknisessä mielessä, ihmiset sekoittavat usein nämä ehdot, ja lisäämällä hämmennystä, jokainen näistä termi 'määritelmä voi joskus tulla virheellinen.

Voit aloittaa pois, volyymi on pohjimmiltaan kuinka paljon tilaa (3-D) tietyllä massa miehittää, onko tämä massa on kiinteässä muodossa, nestemäinen, plasma, tai kaasua. Että 'takia esineitä tai lukuja, jotka ovat vain 1-D (yksiulotteinen) tai 2-D ehdottaa nolla tilavuus.

Mitattuna ilmentävien arvo tilavuuden toimenpiteitä, numerot voidaan kirjoittaa m3 (kuutiometriä), cm3 (kuutiosenttimetriä), ja L (litraa) tai millilitraa (ml) nestemäisiä määriä.

Lisäksi laskettaessa volyymit on melkoinen haaste verrattuna laskemista muihin mittayksiköt, kuten alueilla. Määriä paljon yksinkertaisempaa esineitä, kuten sylinterit, voidaan helposti laskea kanssa aritmeettinen kaavoja, kun taas monimutkaisempi tilavuuslaskennat edellytä integraalilaskentaa. On jopa tapa mitata määrä esineitä, jotka kantavat epäsäännöllisiä muotoja, jossa käytetään siirtymä käsite.

Päinvastoin, alue on osoitus pinnan koko 2-D objektin. Monimutkaisempi käsite pinta, on se, joka käsittelee pinnat altistuvat 3-D, solid-esine muotoja.

Vaikka ei ole totta kaikille, yksiköt alue mittaukseen ovat ilmeisiä, koska yleisimpiä on merkitty eksponentti 2, toisin kuin jotkut yksikkötilavuuksien, jotka ilmaistaan ​​kuutioina (tai kolmas virta). Yleisiä esimerkkejä alueen yksiköt ovat seuraavat: neliömetri (m2), neliökilometriä (km2), ja neliön jalka (ft2), monien muiden joukossa.Laskettaessa yksinkertaisia ​​alueita kuten tapauksessa suorakulmioita, te vain käyttää kahta muuttujaa, kuten pituus ja leveys objekti. Yksi voi yksinkertaisesti saada alueen kertomalla nämä kaksi mittausta. Muut laskelmat alue ovat enemmän tai vähemmän samanlaisia, vaikka nimi muuttujien kerrottava muuttuu dramaattisesti muodosta riippuen tai muodon esineen. Yhteinen nimittäjä tässä on se, että alueet yleensä käyttää vain kahta muuttujaa, tai arvoista, niiden laskutoimitukset. Poikkeuksena vaikka olisi siinä tapauksessa laskemiseksi pinta-aloja, koska arvot, joita tarvitaan lisää yleensä kolme kahden sijasta.

1. volyymit usein eksponenttia 3 niiden yksiköissä, kun taas alueilla on eksponentti 2.

2. Määrät ovat yleensä paljon vaikeampi laskea kuin alueille esineitä.

3. Volyymit kuvaavat tila on käytössä, kun taas alue kuvaa kohdealue on esillä olevan pinnan.