Ero Kaasu ja Vapor 'Kaasu' vs 'Vapor'

Fysiikan, kemian ja tekniikan on neljä valtioiden asia, nimittäin; kiinteä, neste, kaasu, ja plasma. Kiinteä aines on kiinteä tilavuus ja muoto. Matter sen nestemäisessä muodossa on kiinteä tilavuus, mutta mukautuu muodon sen pakkaus.

'Kaasu' on olomuoto, jossa se laajenee minne tahansa käytettävissä olevasta tilavuudesta. Molekyylit kaasujen erotetaan ja vain vähäinen vaikutus niiden liike. Ne liikkuvat itsenäisesti ja olla vuorovaikutuksessa vain satunnaisesti törmäykset keskenään.

'Plasma' on tila, jossa kaasut ionisoitua korkeissa lämpötiloissa. Se on ominaisuuksia, jotka ovat erillään kaasu, minkä vuoksi, vaikka se on muodostettu kaasua, se pidetään neljännen olomuoto.

'Vapor' ei ole olomuoto vaan on pikemminkin aine sen kaasufaasissa lämpötilassa, joka on alhaisempi kuin sen kriittisen pisteen. Veden lämpötilan ollessa ja korotetussa paineessa, höyry voidaan kääntää takaisin nestemäisiä tai kiinteitä.

Vesihöyrysuoja on seurausta keittäminen ja haihduttamalla. Se vastaa pilvien muodostumista, prosessi tislaamalla ja uuttamalla nestemäisen näytteen kaasukromatografia.

Kun lämpö on lisätty kiinteä aine, se sulaa nesteeksi sen sulamispiste ja muuttuu kaasun sen kiehumispisteessä. Kaasu hiukkaset huomattavasti erotetaan mikä tekee kaasuja näkymätön ihmissilmälle.

Kaasut on kuvattu kautta fysikaaliset ominaisuudet, nimittäin; paine, tilavuus, hiukkasten lukumäärän ja lämpötilan. Niillä on alhainen tiheys ja keskittymistä. Höyryt, toisaalta, mitataan paine kaasua.Kaasut voivat esiintyä yksittäisistä tiloista niin, että niillä on omat kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet. Kun mikroskoopilla, kaasut eivät ole selviä muotoja, vaan näkyvät kokoelma atomeja, elektroneja, ioneja ja molekyylejä, kun taas höyry on muotonsa.

Fysikaaliset ominaisuudet kaasun ja höyryn riippuu lämpötilasta ja kaasun paine, joka on muodostettu. Kun vesi keitetään tietyssä lämpötilassa ja paineessa, höyry on muodostettu. Sumu ja sumun ovat todella ilmakehän vesihöyry, joka on tiivistetty vesipisaroita.

Huoneenlämmössä, kaasut säilyvät luonnollisessa tilassa, eli ne pysyvät kaasuja. Vesihöyrysuoja, sen luonnollisessa tilassa, voi olla kiinteä tai nestemäinen huoneenlämmössä. Esimerkiksi höyry on vesihöyryä, joka muuttuu veteen huoneenlämpötilassa. Happi, joka on kaasu, on edelleen kaasua huoneen lämpötilassa.

Eroista huolimatta, 'kaasu' ja 'höyry' ovat Usein käytetään vaihdellen. Tämä on totta, koska höyryä on, itse asiassa, aine kaasufaasissa.

Yhteenveto:

1. 'Gas' on olomuoto taas 'höyry' ei ole; se on aine sen kaasufaasissa.
2. Kaasu on aine, joka ei ole läpikäynyt vaiheen muutos, kun höyry on aine, joka on läpikäynyt vaiheen muutos.
3. huoneenlämpötilassa, höyry voi muuttua kiinteää tai nestemäistä, kun taas kaasu voi.