Ero alkali- jaAlkaline vs Alkali

Jos käyttää termejä alkali- ja ei-tieteellinen tavalla, ne tarkoittavat pohjimmiltaan sama '' ainetta, joka on korkeampi pH-taso kuin 7. Sitä voidaan myös vaihdellen käyttää pohja. Toisaalta, kemiallisesti ottaen on olemassa ero alkali- ja. Kun erot sen sijoitus taulukossa alkuaineiden on jo iso asia lukuisia kemistit.

Alkali on termi, jota käytetään mihin tahansa elementtien ensimmäisen ryhmän jaksollisen. Sitä paitsi Vety, joka on kaasu, Alkalimetallit sisältyvät litium, kalium, rubidium, cesium ja Frankium. Kun tarkastellaan ominaisuuksia näiden elementtien, huomaamme, että heillä on yksi vapaa pyörivä elektroni elementin 'viimeinen rengas, joten ne laitetaan ryhmä 1 IUPAC Table of Elements. Alkalimetallit ovat hopeiset näköisiä, jos ei kultainen ulkonäkö. Nämä elementit ovat tunnetusti erittäin reaktiivisia ja sitä tulee säilyttää äärimmäisen huolellisesti,? kuten kerosiinia. Voitit 't löytää tämäntyyppisiä elementin luonnossa.

Termi 'Alkaline' käytetään maa-alkalimetallit on alkuaineiden jaksollisen. Nämä elementit ovat nimeltään 'maa-alkalimetallien', koska ne on vaikea sulattaa jopa korkeassa lämpötilassa. Toisin kuin Alkali elementtejä, joilla on yksi vapaa elektroni, maa-alkalimetallit löytyy ryhmän 2 IUPAC järjestelmän alkuaineiden, kaksi vapaita elektroneja. Elementtejä tässä ryhmässä ovat beryllium, magnesium, kalsium ja strontium.

Kun se tulee kemialliset ominaisuudet, valenssi tai vapaa elektroni lopussa sekä alkali- ja metallit ovat mitä erottaa toisistaan. Alkalimetallit voivat muodostaa vahvoja emäksiä nopeammin kuin maa-alkalimetallit. Toinen ero alkali- ja on se, että maa-alkalimetallien elementit on suurempi ionisaatioenergia ja pienempi rengas, koska itse asiassa ne ovat ylimääräinen elektroneja.Yhteenveto:
1. ilmaisu alkali- ja voi tarkoittaa samaa asiaa, jos käyttää niitä sitä ei-kemiallinen keskustelu. Periaatteessa alkali on substantiivi, kun emäksinen on adjektiivi.

2. Jos puhua alkali- ja kemian kannalta, on valtava ero.

3. Alkalimetallit ovat osia löytyy ensimmäisen ryhmän IUPAC Table of Elements. Kaikki elementit tässä taulukossa ovat elementtejä yhdellä valenssielektroni, ja lukuun ottamatta vedyn, nämä ovat tekijöitä, jotka on hopeinen ellei kultainen ulkonäkö.