Ero elementit ja AtomitElements vs Atomi

Kemia on opettanut meille monia asioita, ja perusteet on opettanut meille asioista, jotka aine koostuu, jossa on paljon ehdoin ymmärrettävä, esimerkiksi: Atomit, alkuaineet, seokset, molekyylit, yhdisteet, jne.

Me kaikki tiedämme, että aine koostuu elementtejä ja atomien, mutta sinä todellakaan tiedä, mitä eroa on kaksi?

Elementit ovat yksinkertaisin aineita, ja katsotaan myös olevan puhtaita aineita, joita ei voida jakaa tai jakaa yksinkertaisempiin aineisiin. Ne ovat kuitenkin yhä koostuvat pienempien hiukkasten '', jotka voivat olla molekyylejä, ioneja tai atomeja. Käytännössä elementti koostuu yhdenlaisen atomin. Jos olet teräs elementtinä, se tarkoittaa, että se olisi vain koostua teräksestä atomeista. Joten, pohjimmiltaan, atomi on pienin määrä elementin.

Kun atomit yhdistyvät tai sitoa yhteen kautta kemiallisin keinoin, ne muodostavat molekyylejä. Kun vain kuin atomit yhdistyvät, ne muodostavat elementit, niin teknisesti, elementit voivat koostua molekyyleistä.

Atomi voidaan pitää pienin määrä elementin. Se on yksinkertaisin yksikkö aineen, ja on tiiviisti pakattu ydin sen keskellä. Ympäröivät ydin on pilvi elektronien, jotka ovat negatiivisesti varattuja hiukkasia atomin. Kun atomin ytimen, sekoitus sähköisesti neutraali neutroneja ja positiivisesti varautuneet protonit lähentyä. On kuitenkin poikkeus. 'Hydrogen-1' on nuklidin, joka on havaittu olevan stabiileja, jopa ilman neutronin.

Elektronit kellumaan ytimen, mutta sitoo voima, ja kun nämä atomit sitoutuvat muiden atomien kanssa, molekyyli on muodostettu. Sähköisesti neutraaleja atomeja sisältävät yhtä paljon elektroneja ja protoneja. Atomin kanssa maksu C, joka on joko negatiivinen (sillä on ylimääräinen elektroni) tai positiivisia (sillä on ylimääräinen protoni) C kutsutaan ioni.

Termi 'elementti' vain syntyi tuolloin alkuaineiden jaksollisen otettiin käyttöön. Se on itse asiassa taulukko erilaisia ​​atomeja, joka perustuu niiden ominaisuuksien, kuten määrän osa-atomi hiukkaset, ja atomipaino. Kuitenkin termi elementtiä käytettiin huomauttaa erityisesti rakenneosien jaksollisen.Yhteenveto:

1. Elementti on ensisijainen aine, joka voi edelleen yksinkertaistaa, ja se koostuu pienempiä hiukkasia kutsutaan atomia.

2. atomi on pienin määrä elementin. Se koostuu osa-atomi hiukkaset '' neutronia, protoneista, ja elektroneja.

3. Erityinen elementti koostuu vain yhdenlaista atomin.

4. Atomit yhdistyvät muodostaen molekyylejä; kun kaikki sidottu atomit ovat samanlaisia, ne muodostavat elementit.