Ero Kloori ja kloridiKloori vs Chloride

Elementit ympärillämme on erilaiset tehtävät. Nämä ovat erittäin tärkeitä elämässämme ja olemassaoloon muiden organismien kuten kasvit ja eläimet. Jokainen elementti on sen etuja sekä haittoja, kun summa otetaan ylittyy.

Nämä elementit ympärillämme käytetään usein valmistukseen tuotteita eri alojen ammatti, eliöiden, ja niin edelleen ja niin edelleen. Kaksi yleisimmin käytetty osia ovat kloori ja kloridi. Tarkastellaan eroja.

Kloridi on mineraali täydentää, kun kloori on kaasua. Kloori alkuainemuodossa on erittäin haitallista, vaikka se ei vie muodossa todellisessa maailmassa, koska yhdistelmä sen reaktiivisuus doesnt 't anna sen olla vaikka tämä voidaan tehdä, mutta yhdistelmä muut elementit.

Kloridi tulee kuin sivutuotteena klooria yhdisteitä, kuten ruokasuolaa tai NaCl yhdessä muiden elektrolyyttejä, onko se voi olla kaliumin, magnesiumin, tai natriumia, joka on erittäin tarvitaan elin.

Kloridi mineraali, joka on myös erittäin tarvitaan elin. Kloori, toisaalta, käytetään puhdistus tuotteita desinfioida ja puhtaat vaatteet ja uima-altaat kuten me kaikki tunnemme ja.Kloridi on hyvin tarvitaan elin, koska se 's yksi tärkeimmistä mineraaleja, jotka löytyvät sisältä kehomme. Ihminen suositellaan kuluttaa 750-900 mg. Kloridi joka päivä. Puute kloridi voi johtaa edellytys kutsutaan hyponatremian joka sisältää: lihasheikkous, ruokahaluttomuus, ja uneliaisuus. Ylimääräinen kloridi saanti voi johtaa hypernatremia, ja oireita voivat olla nesteen kertyminen ja korkea verenpaine.

Kohtalainen suolan tulisi ottaa niin tasapainottamiseksi mineraali suurena ioni sisällä kehomme.

Yhteenveto:

1. kloridi on mineraali täydentää, kun kloori on kaasua.
2. Kloori alkuaineisiin ei löydy ympärillämme samalla kun kloridi löytyy taulukosta suoloja.