Ero Living ja elottoman ThingsLiving vs elottomat Things

Me törmännyt sekä oleskelu- ja elottoman asioita jokapäiväisessä elämässä. Joskus se on erittäin helppo erottaa toisistaan, mutta joskus se on vaikeaa. On monia ominaisuuksia, ja tekijöitä, jotka tekevät elollisen eroaa elottomat asiat.

Elollisen, kuten nimestä voi päätellä, on vilkasta ja aktiivisia. Ne koostuvat soluista; näytteille ominaisuudet elämää, kuten kasvu, liike, kopiointi, vastauksena ärsykkeisiin; ne kehittyvät, ja vaativat energiaa päivittäiseen toimintaan. Osa arkea esimerkkejä elollinen ympärillämme ovat ihmisiä, eläimiä, kasveja ja mikro-organismeja.

Non-elantonsa asiat eivät osoita mitään ominaisuuksia elämää. Ne eivät kasva, hengittää, tarvitsevat energiaa, liikkua, kopioida, kehittyvät, tai ylläpitää homeostaasiin. Nämä asiat ovat koostuu elottomien aineiden. Joitakin esimerkkejä elottomien asiat ovat kiviä, paperi-, elektroniikka-, kirjoja, rakennuksia ja autoja.

Kaikkien elävien olentojen vaativat energiaa ravintoa elämän. Tämä voidaan saavuttaa erilaisilla menetelmillä. Esimerkiksi humans hengittää happea vapauttaa energiaa elintarvikkeita kulutetaan. Kasvit ansa valoenergiaa yhteyttämiseen. Samoin suojella elimistöä kylmä sää, voimme hyödyntää lämpöenergian ylläpidämme homeostaasin, ja vaativat energiaa meidän kaikkien toimintojen. Non-elantonsa asioita ei ole toimintaa, ja siten eivät vaadi energiaa.

Elollisen kasvaa ja lisääntyä. Ihmisille ja eläimille tuottaa nuorille erilaisilla menetelmillä. Kasvit on myös kyky toistaa kautta siemenet, varret jne kuluttua ajan kaikkien elävien olentojen kypsä ja kuolevat. Elottomat asiat eivät kasva, jäljentää tai kuolee.Liike on toinen ominaisuus elävien olentojen. Ne voivat siirtyä paikasta toiseen. Menetelmää käytetään liike voi vaihdella. Ihminen on jalat, eläimillä on kädet ja jalat, ameeba on valejalka, ja linnut ovat siivet ja jalat jne Jopa kasvit on omat rajoitettu liikkumista. Varsi liikkuu suuntaan auringonvaloa. Elottomat asiat eivät menetelmiä liikettä. Ne pysyvät liikkumattomina.

Sopeutuminen ympäristöön on toinen elämänlaatu asioita. Heillä on aistit, ja vastata ärsykkeisiin. Esimerkiksi kun me lävistyä tapilla, siirrymme kätemme pois. Chameleons vaihtaa väriä sopeutua ympäristöön. Desert kasvit ovat selkärankaa kaltaiset lehdet, jotka ovat myös eräänlaista sopeutumista ympäristöön. Elottomat asiat ole vastauksia. Jos laitamme kiven veteen, se uppoaa pohjaan, jos asetamme sen tuleen, se pysyy siellä ja kuumenee ylös. Ei ole vastaus ärsyke sovelletaan.

Yhteenveto:

1. Living asiat voivat liikkua, mutta elottomat asiat voi.
2. Energian vaaditaan elollisen, kun taas ei-livings eivät vaadi energiaa.
3. Living asiat kykenevät kasvuun, lisääntymiseen ja kuolema.
4. Ei-elävät asiat ovat liikkumattomia, mutta elävät asiat voivat liikkua.
5. Living asiat hengittävät; elottomat asiat eivät hengittävät.