Ero Leader ja BossLeader vs Boss

Ero johtaja ja pomo on paljon tekemistä psykologian jonka kautta näemme maailman. Yhteiskunnallinen panos edellyttää, että meillä on johtajia kaikenlaista. Johtaja on joku, joka nousee tilaisuudessa nimitetään syntyä tilaisuudessa tai on luonnollinen kyky innostaa ja luopua valtuutettujen tehtävien halukkaita seuraajia. Johtaja on johtava, koska seuraajia antaa hänelle olevan yksi.

Kohouma ei tarvitse samantyyppistä psykologista tukea pysyäkseen pomo. Hän omistaa joko yrityksen tai on nimitetty ajaa liiketoimintaa. Vaikka on olemassa pomot suurella johtamistaidot, se ei ole välttämätöntä olla sellaisia ​​ominaisuuksia ollakseen pomo. Tehokkuus asema voidaan määrittää menettämisen pelon 's työtä, tai henkilökohtaista motivaatiota ja inspiraatiota.

Vaikka on olemassa joitakin johtotehtävissä, jotka ovat ansiotyössä, useammin johtaja ei maksettu. Se voi olla joku yhteisössä tekee hyvää työtä, tai se voi olla joku yhteisössä tuo toisia elämään rikoksen. Johtajaa ei tarvitse, määritelmän mukaan johtaa hänen seuraajansa kohti parempaa elämää.Vaikka emme voi kutsua poliittisia hahmoja johtajia, ne enemmän tai vähemmän pitää johtoasemansa olematta välttämättä johtaja. Muista, että on helpompi edistää lupaus johdon päästä toimistoon, versus todella on yksi kun sinne.

Kohouma on viranomainen, onko se 's on ansaittu ja arvostettu. Pomo' sana on yksinkertaisesti pomo 'sana, onko se miellyttää tai suututtaa teitä. Kohouma pitää perheen' hyvinvoinnista käsissään sallimalla sinun on työ, tai yhtäkkiä kieltämällä työsuhteesi. Johtaja 's viranomainen tulee muodossa ihmisten' s uskomus. Johtaja 's viranomainen voi ottaa pois helpommin kuin pomo' viranomainen. Jos tarpeeksi moni lakkaavat uskomasta sanoihin johtaja, hän pysähtyy vaikuttavien muiden kustannuksella.