Ero Yukon ja DenaliYukon vs Denali

Seikkailijat-at-sydän pitäisi ehdottomasti olla perillä kun se tulee prime 'suuri ulkona' kohteita. Miten noin selvittää kaksi samanlaista, mutta eri alueet Pohjois-Amerikassa, kuten Denalin ja Yukon? Jatka käsittelyssä selvittää tärkeimmät erot näiden kahden alueen.

Ensinnäkin, let 's on virtuaalivierailun Yukon. Tämä on yksi kolmesta liittovaltion alueella Kanadassa, joka sijaitsee Pohjois-Amerikan alueella. Nimi tarkoittaa' Great River 'in Gwich' kielen '' ja on monia korostaa tähän Kanadan alueella.

Voit tutustua Mount Logan Yukon, mikä on korkein vuori Kanadassa; tai vaeltaa läpi Kluanen kansallispuisto. Yukon on kohde, joka on suurempi kuin elämä, ja antaa sinulle esimakua Luontoäiti on tarjota.

Toisaalta, Denali on natiivi nimi Mount McKinley, Alaskassa. Aivan kuten Yukon, Denali sijaitsee Pohjois-Amerikan alueella. Tämä vuori on korkein vuori huippu Pohjois-Amerikassa, ja toimii keskipiste Denali National Park.

Verrattuna Mount Everest, Denali tai Mount McKinley, on suurempi irtotavarana ja nousu. Kuitenkin Mount Everestin huipulle on suurempi, kun se mitataan merenpinnasta. Toinen asia, joka asettaa Denali lisäksi lähellä huippuja, on sen erittäin kylmä lämpötila.

Samaan aikaan, Yukon alueena, tarjoaa lukuisia seikkailuja ulkona ystäville. Pääkaupunki Yukon on Whitehorse, hyvin harvaan asutuilla kaupunki, joka voi tutkia. Siellä 's myös Kluane National Park ja lähikaupunkeihin, kuten Dawson City, Watson Lake, Old Crow, Faro ja Kluane Wilderness Village.Ei ole väliä, kumpi näistä kahdesta Pohjois-Amerikan kohteet päätät tutkia, et varmasti on hauskaa, koska ne molemmat määrittelevät viime kädessä ulkona kokemus.

Yhteenveto:

1. Yukon on liittovaltion alueella Kanadassa, Pohjois-Amerikassa, kun taas Denali on vuori Alaskassa; Myös sijaitsee Pohjois-Amerikan alueella.

2. Yukon on laajempi span alueella ulottuen useissa kaupungeissa, kun taas Denalin 's alueella rajoittuu vuorijono itse.