Ero Koreassa ja Kanadassa 

Kanada

Korea vs Kanada

Kanada sijaitsee Pohjois-Amerikan manner, ja Korea sijaitsee mantereella Aasiassa.

Kanada sijaitsee pohjoiseen of America, ja occipies huomattavan ala tällä alueella. Länteen Kanadassa, on Atlantin valtameren ja itään on Tyynellämerellä. Pohjoisessa Kanada ulottuu Jäämerelle, ja etelään, sijaitsee Yhdysvalloissa. Korea piilee Korean niemimaalla, jossa Kiinan rajan luoteeseen, ja Venäjän koilliseen. Korean salmi erottaa Korea Japanista.

Kanada on liittovaltio, joka koostuu maakuntien ja alueiden. Se säätelee parlamentaarinen demokratia, jossa on perustuslaillinen monarkia. Korea koostuu kahden maan '' Etelä-Korea (Korean tasavalta) ja Pohjois-Korea (Demokraattinen People 's Korean tasavalta). Seoul on Etelä-Korean pääkaupunkiin, ja Pjongjang on pääkaupunki Pohjois-Korea.

Kanada on monikulttuurinen maa, jossa Englanti ja ranskan kielillä. Sekä kaksi Koreran maat ovat Korean niiden virallinen kieli.

Kun puhutaan historiasta Korea, alkuperäinen ihmiset estivät alueella olivat etelästä Keski-Siperiassa. In the 19th century, Korea tuli kohde kolonisaation. Japani liitetty Koreassa vuonna 1910, ja se pysyi heidän maailmansotaan asti. Tämän jälkeen sota, Korea jaettiin pitkin 38. leveysasteella. Pohjoinen alue kuului Neuvostoliiton miehityksen, ja etelässä putosi alle liittolaisvaltioiden.Tulossa Kanadan historian, se asui aboriginaalit. Myöhään 15-luvulla, Britannia ja Ranska siirtomaita Kanadassa. Vuonna 1867, hallitusmuoto avasi tien liitto nimellä Kanadan.

Kun puhutaan Etymology, Korea on peräisin Goryeo, joka viittaa antiikin Goguryeo kuningaskunnassa. Kanada on belived olleen peräisin 'Kanata', joka on St Lawrence Iroquoian, joka tarkoittaa 'kylä'.

Yhteenveto:

1. Kanada sijaitsee Pohjois-Amerikan manner, ja Korea sijaitsee mantereella Aasiassa.

2. Kanada on liittovaltio, joka koostuu maakuntien ja alueiden. Korea koostuu kahden maan '' Etelä-Korea (Korean tasavalta) ja Pohjois-Korea (Demokraattinen People 's Korean tasavalta).

3. Englanti ja ranska ovat virallisia kieliä Kanadan. Kaksi Koreran maat ovat Korean niiden virallinen kieli.