Ero Intiassa ja RanskassaIntia vs Ranska

Intia ja Ranska ovat eri maissa, jotka eroavat maantieteelliset, kulttuuriset, perinteisiä ja poliittisia piirteitä.

Intia on virallisesti kutsutaan Intian tasavallan, kun taas Ranska on virallisesti kutsutaan kuin Ranskan tasavalta. Intia on Etelä-Aasian maa, ja Ranska sijaitsee Länsi-alueella Euroopassa.

Suvereenina, sosialisti, maallinen ja demokraattinen tasavalta, Intia on seitsemänneksi suurin valtio maailmassa, maantieteellisesti, ja toiseksi väkirikkain maa maailmassa. Toisaalta, Ranska on yhtenäinen, semi-presidentin tasavalta. Se on suurin valtion Euroopan unionissa, ja kolmanneksi suurin Euroopassa.

Vaikka Intia on tunnustettu Hindi ja Englanti kuin virallista kieltä, Ranska on ainoa tunnustettu ranskan virallinen kieli. Tila Ranskan perustettiin vuonna 1843, jossa verdunin sopimus. Intia on ikivanha maa, ja oli valloittanut Britannian, Ranskan ja Portugalin hyvin pitkän ajan. Maan sai itsenäisyytensä Britannian on 15 elokuu 1947.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että Ranskassa on kehittynyt maa, kun taas Intia on kehitysmaa. Verrattaessa taloutensa, Ranska on parempi taloudelle kuin Intian. Kansallisen bruttokansantuotteen Ranskassa on suurempi kuin bruttokansantuotteesta Intiassa.

Nimi 'Intia' on johdettu sanasta 'Indus', joka on mukautettu sanskritin sanasta Sindhu. No, on olemassa lukuisia teorioita sanan alkuperä Ranska. Sana Ranska on termi, joka on loi latinan sanasta 'Francia', joka tarkoittaa maa Franks. On myös sanottu, että Ranska oli peräisin 'frankon', proto-saksalainen sana.

No, Ranskassa ja Intiassa on monia kulttuurieroja. Toisin kuin Ranska, Intia on kulttuurinen monimuotoisuus ja ihmiset ovat hyvin imeytyvät perinteisiä tapoja. Intiassa perhearvot ovat suuresti arvostettu.Yhteenveto:

1. suvereeni, sosialisti, maallinen ja demokraattinen tasavalta, Intia on seitsemänneksi suurin valtio maailmassa, maantieteellisesti, ja toiseksi väkirikkain maa maailmassa. Ranska on yhtenäinen, semi-presidentin tasavalta.

2. Vaikka Intia on tunnustettu Hindi ja Englanti kuin virallista kieltä, Ranska on ainoa tunnustettu ranskan virallinen kieli.

3. Ranska on kehittynyt maa, kun taas Intia on kehitysmaa.

4. Verrattaessa talouksiaan, Ranska on parempi taloudelle kuin Intian.

5. Toisin kuin Ranska, Intia on kulttuurinen monimuotoisuus ja ihmiset ovat hyvin imeytyvät perinteisiä tapoja.