Ero Grace ja Mercy armo vs armoa

Grace ja armo ovat sanoja, joita yleensä käytetään suhteessa rukouksemme. Ihmiset käyttävät näitä kahta sanaa poikkeuksetta aikana heidän rukouksiinsa. Mutta useimmat ihmiset, kaksi sanaa käytetään synonyymeinä ja niitä käytetään usein samassa merkityksessä.

Katsokaamme määritelmää armollisuuden erikseen. Sanakirja määrittelee armoilla kuin myötätuntoa rikoksentekijän ja kärsivällisyyttä kohteelle. Se voidaan myös määritellä osoittaa ystävällisyyttä jollekulle. Mercy, kuten sanakirja määrittelee sen siunaus teosta jumalallisen hyväksi. Se määritellään myös myötätuntoa uhreille.
Sanakirja määrittelee armo kuin anteliaisuus osoitettu ihminen Jumalan. Grace liittyy yleensä God 'armoa. On myös määritellään rukous etsiminen siunaus vai taipumus suosia, ystävällisyyden ja armeliaisuutta.
Grace on usein pidetään huopa armo, jota käytetään anteeksiantaminen kaikesta synnistä. Jotkut uskovat, että armo antaa heille suostua tottelematta Jumalan lakia. Tämä johtuu siitä, että he tuntevat, että armo täynnä, synti ne toimituksesi runsaasti ilman seuraamuksia. Tämä tarkoittaa, että armo antaa anteeksiantoa synneistä.

Vanhassa testamentissa, Grace otetaan heprean sanasta cheyn, mikä tarkoittaa puolesta. Uudessa Testamentissa, se on johdettu kreikan sanasta Charis, mikä tarkoittaa lahja tai anteliaisuus. Mercy Vanhassa Testamentissa se on peräisin heprean sanasta chesed ja Uudessa testamentissa, sana tulee kreikan sanoista eleos ja oiktirmos.Yhteenveto

1. Grace ja armo ovat kaksi sanaa synonyymeinä ja niitä käytetään usein samassa merkityksessä.
2. Sanakirja määrittelee armoilla kuin myötätuntoa rikoksentekijän ja kärsivällisyyttä kohteelle. Se voidaan myös määritellä osoittaa ystävällisyyttä jollekulle.
3. Sanakirja määrittelee armo kuin anteliaisuus osoitettu ihminen Jumalan. Grace liittyy yleensä God 'armoa. On myös määritellään rukous etsiminen siunaus vai taipumus suosia, ystävällisyyden ja armeliaisuutta.
4. Jotkut uskovat, että armo antaa heille suostua tottelematta Jumalan lakia. Tämä johtuu siitä, että he tuntevat, että armo täynnä, synti ne toimituksesi runsaasti ilman seuraamuksia.
5. Mercy antaa anteeksiantoa synneistä.
6. Vanhassa testamentissa, Grace otetaan heprean sanasta cheyn, mikä tarkoittaa puolesta. Uudessa testamentissa, on johdettu kreikan sanasta Charis, mikä tarkoittaa lahja tai anteliaisuus.