Ero kuntoutus ja palauttaminenKuntoutus vs Restoration

Kuntoutus ja palauttaminen ovat termejä, jotka hyvin yleisesti liittyvät rakennuksiin. Mutta nämä kaksi termiä käytetään myös puhuttaessa ekosysteemejä, metsiä ja vastaavat. On aivan normaalia, että ihmiset menevät kunnostamista kodeistaan, kun heidän rakennuksia alkaa rapistua tai alkaa olla vaurioita.

Ensinnäkin, puhukaamme kunnostamista yhteydessä ekosysteemiin. Ekosysteemin 'palauttaminen' tarkoittaa toipumassa ekosysteemin, joka on vaurioitunut, hajonnut tai tuhoutunut ehkä siksi maaperän eroosion tai ihmisen puuttumista. Palauttaminen ekosysteemin on pyrkimys palauttaa sen historiallisia kehityskaari. Toisaalta, 'kuntoutus' tarkoittaa korvausta ekosysteemiprosessit, palvelut ja tuottavuus mutta se ei tarkoita palauttaa ekosysteemin sen ennestään kunnossa.

Sikäli kuin se koskee rakennuksia, ihmiset voivat mennä kunnostamista, kun he alkavat nähdä rakenteellisia vaurioita tai mitään rakenteellista rappeutuminen. On myös huomattava, että palauttaminen ja kuntoutus ovat auttaneet huomattavasti palauttamaan vanhan kunniaa historiallisia monumentteja. Esimerkiksi Parthenonin Kreikassa, Great sfinksi ja pyramidit Egyptissä, St. Mark 's Cathedral Venetsiassa, Colosseumia Rooman Alhambra Granadassa, ja Kiinan muuri on kaikki tehty minkä palauttaminen ja kuntoutus.Arkkitehtuurissa, 'palauttaminen' on prosessi tai teko kuvaavat hahmot ja ominaisuudet ominaisuus oli sillä tietyn ajan. Kunnostaminen rakennuksen tarkoittaa paluuta rakennukseen tai rakenteen hyödyllisen tilan avulla korjaus-, muutos- tai muuttaminen.

Yhteenveto:

1. ekosysteemi 'palauttaminen' tarkoittaa toipumassa ekosysteemin, joka on vaurioitunut, hajonnut tai tuhoutunut ehkä siksi maaperän eroosion tai ihmisen puuttumista.
2. 'Kuntoutus' tarkoittaa korvausta ekosysteemiprosessit, palvelut ja tuottavuus mutta ei tarkoita palauttaa ekosysteemin sen ennestään kunnossa.
3. Restaurointi ja kuntoutus ovat auttaneet huomattavasti palauttamaan vanhan kunniaa historiallisia monumentteja kuten Parthenonin Kreikassa, Great sfinksi ja pyramidit Egyptissä, St. Mark 's Cathedral Venetsiassa Kiinan muuri, ja Colosseumille Rooman .
4. Palauttaminen rakennuksen tai rakenne on prosessi kuvaa hahmot ja ominaisuudet ominaisuus oli sillä tietyn ajan.