Ero juutalaisten ja arabienArabien vs juutalaisia

Arabit ja juutalaiset ovat kaksi ihmistä, jotka polveutuvat seemiläisen ihmisiä. Seemiläiseen ihmiset ovat kokoelma ihmisiä, jotka enimmäkseen asunut Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa. Monet antiikin ja modernin ihmiset ovat osa tätä kollektiivista ryhmässä.

Kuten termejä 'arabi' ja 'Juutalainen' käytetään usein kuvaukset mitään yhteyttä kuhunkin mainituilta ihmisiä ja kulttuureja.

Määrittelemään arabi ja Juutalainen on vaikea tehtävä. Arabi liittyy yleensä henkilö, joka oli yhteyksiä tai syntyi Arabiassa. Ei ole välttämätöntä olla seuraaja islamin tai lääkäri muslimien perinteitä olla arabi. Toisaalta, juutalaiset eivät välttämättä pidetä rodun se on enemmän yhdistelmä etnisen, kansallisen ja uskonnollista identiteettiä. Sekä juutalaisten ja arabien on läheinen suhde paikkaan he soittaa kotiin, arabien Peninsula arabeille ja Israel juutalaisille.

Termi 'arabien' henkilöä, joka on kotoisin Arabian. Samoin termi 'Juutalainen' on peräisin eräästä paikasta, erityisesti kuningaskunta Juudan yksi kuningaskuntien mainittu juutalainen Talmud ja Vanhan testamentin Raamatun.

Yksi ero on niiden tunnusti uskonsa. Arabit ovat pääasiassa muslimeja pieniä vähemmistöjä kuuluvat kristinusko ja juutalaisuus. Samalla tavalla, juutalaiset ovat pääasiassa harjoittajia juutalaisuuden, mutta jotkut juutalaiset omaksuivat kristinuskon, uskonto, joka syntyi, kun juutalaisuus.

On mielenkiintoista huomata, että molemmat ihmiset käytännössä monoteismin tai uskonnon yhden Supreme Being. Juutalaisia, jotka harjoittavat juutalaisuus, heidän Supreme Being on Herra, kun sama olento kutsutaan Allah että arabeja. Paikka jumalanpalveluksessa myös erilainen. Synagogassa on paikka jumalanpalveluksessa juutalaisille samalla moskeija toimii palvonta paikka muslimeille.

Molemmat ihmiset luottavat myös omilla pyhiä kirjoja. Koraani toimii viranomaisen ja kokoelma opetusten osalta islaminuskoa. Talmud toimii samalla tavalla juutalaisille.Arabit, niiden historiaa, keskittyvät yleensä Arabian niemimaalla tai lähialueilla. Kuitenkin juutalaiset ovat usein kutsutaan 'vaeltava ihmiset' johtuen niiden maanpakoon Israelista, luvattua maata, ja taistelu löytää pysyvä ratkaisu. Lisäksi juutalaiset ovat usein vainotaan ulkomaisia ​​siirtokuntien kesto heidän diaspora.

Mitä puheen ja viestinnän, arabit on oma kieli, kun juutalaiset käyttävät heprean pääasiallisena kieli. On muitakin juutalaiskielet jotka edelleen luokitellaan kieliryhmät kuten: indoeurooppalaisiin, afroaasialaiset, turkki, Dravidian, ja Kartvelian.

Persialaiset ensisijaisesti vaikutti arabeja. Samaan aikaan Euroopan ja Itäaasialaiset vaikutti juutalaisia.

Yhteenveto:


Sekä juutalaisten ja arabien viittaavat ryhmä ihmisiä, jotka jakavat ainutlaatuinen kulttuuri, perinteet, ja uskonto toisistaan. Sekä arabit ja juutalaiset ovat osa seemiläisen ihmisiä.

Kuten kaksi erillistä ihmistä, arabit liittyvät Arabian niemimaalla ja paikka, jossa heidän nimensä keksittiin. Toisaalta termi 'Juutalainen' nostettiin kuningaskunnan Juudan historiallinen paikka mainittu Pyhässä kirjoituksia.

Valtaosa Arabit ovat muslimeja kun valtauskonnoksi juutalaisten on juutalaisuus. Molemmat käytäntö monoteismin tai usko yhteen Supreme Being. Muslimeille, että olento on Jumala. Sen sijaan, juutalaiset kutsuvat Jumalaa Jahve.