Ero Latino ja MeksikonLatino vs Mexican

'Latino' on sana, jota käytetään viittaamaan espanjankielisten ihmisiä tai kulttuuri. Sitä käytetään viittaamaan ihmisten Latinalaisen Amerikan laskeutuminen jotka asuvat Yhdysvalloissa. Ne ovat myös muuten kutsutaan Hispanics.

Sana 'Latino' tai 'Latina' tuli Amerikan espanja sanat, jotka olivat peräisin latinan sanasta 'latinus', joka tarkoittaa 'Latin.' Se voi myös olla lyhennetty muoto sanasta 'Latinoamericano' tai 'Latinalaisen Amerikan.'
Se on demonym tai sateenvarjo sana, jota käytetään kuvaamaan asuvan tietyssä paikassa. Nämä sanat syntyvät lisäämällä päätteitä nimen mukaan esimerkiksi 'Afrikkalainen' ihmisiä Afrikasta ja 'Aasian' ihmisiä Aasiasta. Siten termi 'Latino' käytetään kuvaamaan ihmisiä Latinalaisen Amerikan ja muiden espanjankielisten maiden.

Se on virallisesti käytetään Yhdysvalloissa viitata ihmisiä Kuuban, Meksikon, Puerto Ricon, ja Etelä-Amerikan laskeutuminen sekä niillä, joiden kotimaassa on vaikuttanut Espanjan kulttuuriin rodusta ja etnisen. Tämä sisältää ihmisiä, joilla espanjalainen syntyperä joko äiti 's tai isä' puolelta; ne, joilla on espanjalaisen perinnön ottaa esi-isät, jotka ovat kotoisin entinen espanjalainen siirtomaa; ja ne, jotka ovat espanjankielisten.

Termi 'Meksikon' Toisaalta, käytetään viittaamaan maan Meksikossa, sen ihmiset, kieli, kulttuuri, ruokaa, ja uskonto. Virallisesti kutsutaan Meksikon yhdysvaltojen, se on liittovaltion perustuslaillinen tasavalta sijaitsee Pohjois-Amerikassa. Vaikka meksikolaiset asuvat Yhdysvalloissa voidaan kutsua Latinot, jotka asuvat ja kansalaisten Meksikon kutsutaan meksikolaiset. Ne ovat sekarotuinen jolla natiivi Intian sekä Espanjan esi-isät. Toiset myös Aasian, Afrikkalainen, ja muissa Euroopan esivanhemmat.Meksikon kieli koostuu useista alkuperäiskansojen Amerindian kieliä, mutta Espanja on kieli puhutaan enemmistö sen ihmisiä. Sen kulttuuri vaikuttavat voimakkaasti espanjalaiset joka toi mukanaan heidän uskontonsa ja muuntaa alkuasukkaat.

Meksikolaista ruokaa on myös hyvin selkeä ja perustuu lähinnä maissia ja papuja. Suosituimpia ruoat ovat tortilloja, tamales ja gorditas kaikki valmistetaan maissista. Meksikolainen ruoka on myös täynnä mausteita ja yrttejä, ja Meksikon juomia, kuten mescal ja tequila ovat tunnettuja kaikkialla maailmassa.

Yhteenveto:

1. 'Latino' on sana, jota käytetään viittaamaan ihmisille Yhdysvalloissa asuville, jotka ovat espanjankielisten tai Espanjan syntyperää, kun 'Meksikon' on sana, jota käytetään viittaamaan ihmisiin, kulttuuriin ja kielen Meksiko .
2. 'Latino' voi viitata ihmisiä Kuuba, Puerto Rico, Etelä-Amerikassa, ja muut Espanjan vaikutteita maissa kuten Meksiko rodusta ja etnisen taas 'Mexican' tarkoittaa nimenomaan maan Meksikossa.