Ero kaupunki ja kaupunkiKaupunki vs Town

Kaupungeissa on eriytetty ensisijaisesti alueen 's väestörakenteeseen ja sen maantiede. Yksinkertaistettuna, kaupungit ovat suurempia asuinsijaa kuin kaupungeissa.

Cities kattaa laajemman alueen kuin kaupunkien ja kaupunkien etukäteen, ne voivat joskus sisällyttää tai sulautua lähialueilla. Kaupungeissa toisaalta eivät yleensä laajentua muille alueille samalla tavalla kuin kaupungeissa.

Kaupungit ovat tiheämmin asuttuja kuin kaupungeissa. Kaupungeissa, kuten edellä mainittiin, ovat pienempiä kuin kaupungeissa, mutta suurempi kuin kyliä. Toisin kuin kaupungeissa, useimmat kaupungit ovat istuin useimpien alueen 's hallinnolliset toiminnot, toisin sanoen, useimmat tärkeät hallinnolliset keskukset sijaitsevat kaupungeissa.

Hallintomalli kaupunkien hoitavat yhteisöt taas kunnallisissa toimielimissä hallitsemaan kaupungeissa. Yleensä pormestari on pää kaupunki yhtiö, kun taas puheenjohtaja on pää kunnan. Vallan keskus pääasiassa lepää kaupungeissa eikä kaupungeissa.

Toisin kuin kunnat, kaupungit ovat yleensä hyvin suunniteltu ja on asianmukaiset puhtaanapito, juomaveden, tiet ja muut modernit mukavuudet.Ensimmäiset kaupungit olivat niitä, joissa ihmiset eivät enää ei kasvatus vaan olivat mukana muissa ammateissa ja kauppaan. Kuten kaupunkien laajeni, tämä johti muodostumista kaupungeissa.

Vaikka luokiteltaessa aluetta kuin kaupunki liittyy se 'väestöstä; eri mailla on erilaiset menetelmiä tehdä tätä luokitusta. Yhdysvalloissa,' city 'on vain juridinen termi, joka tarkoittaa kaupunkialueen, joilla on itsenäinen teho . muissa maissa, sana ei ehkä ole sellainen oikeusperusta, ja yleensä vain käytetään viittaamaan suuri ratkaisuun.

Yhteenveto

1. Kaupungit ovat suurempia kuin kaupungeissa ja tiheämmin asutuilla.
2. kaupungeissa etukäteen, ne voivat joskus sulautua, tai sisällyttää lähialueilla. Towns toisaalta, eivät yleensä tee tätä.
3. vallan keskus pääasiassa lepää kaupungeissa eikä kaupungeissa. Useimmat tärkeät hallinnolliset keskukset sijaitsevat kaupungeissa.
4. Yhteisömuotoisen hallitsemaan kaupunkien kunnat, kaupungit. Pormestari on pää kaupunki yhtiö, kun taas puheenjohtaja on pää kunnan.