Ero Majesty ja korkeutensaMAJESTY vs. KORKEUTTAAN

'Majesty' ja 'korkeutensa' ovat kaksi yhteisiä termejä käytetään osoittamaan ihmisille korkeamman yhteiskunnan. Käsiteltäessä kuninkaalliset, se on tärkeää osoittaa kohteliaisuutta. Siksi 'Majesty' ja 'korkeutensa' olivat keksittiin. Nämä kaksi käsitettä on filosofinen ja varakkaiden historia juurtuneet koska keskiajalta. Vaikka näyttää siltä, ​​kuin niillä on sama merkitys ja käyttö, joka on mitä monet meistä ajattelevat, nämä termit oikeastaan ​​eroja kenelle puututtava. Miten muuten nämä ehdot eroavat toisistaan? Otetaan selvää.

'Majesty' (m? J '? St), pääoma' M 'määritellään suuruutta ja arvokkuutta suvereeni. Se voi yhtä hyvin koskea itsemääräämisoikeutta ja Jumalan voima. Se on termi tai otsikko käytetty tarkoittamaan suhteessa hallitsevan monarkeista osavaltion tai maan. Tämä on usein osoitettu nimi kuninkaiden ja keisarien sekä kuningattaret ja keisarinna. Tämä termi koskee korkein hallitsija maalla, lähinnä toinen tai lähes sama teho tai erottelun Jumala. 'Majesty' uskotaan koskevat osoituksena hallitsijan 's voimakas domain ja täyttää hallitsija' s jano tunnetuksi ja tavattoman ennen kaikkea hänen aiheista. otsikon tulee ylin vastuu sen aiheita tai ihmisiä tarkasteltaessa hänen voimaa tai päätöstä.

'Korkeutensa' (h 'n? S), pääoma' H 'on otsikko tai kunniaa royalty. Toisaalta, se on osoitettu jollekin jäsen kuninkaallisen familyCprince, princessCother kuin hallitsijoista; kuningas, keisari, queen, keisarinna. Sitä käytetään Hänen, hänen, sinun, tai niiden. esimerkiksi niiden korkeutensa prinssi ja prinsessa. Tämä osoite ei ole rutiinia tai tarvita. päätös osoitetaan nimellä 'korkeutensa' riippuu jos jäsenet mieluummin käsiteltävä sellaisena. Jos 'Majesty' tarkoittaa korkein sijoitus, 'korkeutensa' sitten välittää ylimielisyys ja kunnioittaa muita kuin signifing korkea asema yhteiskunnassa.

Jotkut ihmiset ovat saaneet enemmän kuin yksi listalla tai otsikon kuten tapauksessa monia uusia jäseniä al-Barran. Osa niistä päätti otsikko muu kuin niiden korkein otsikko. Koskaan kaksinkertaistaa ylös kuin 'Duke Sir Randy' eikä 'Countess Madaam Kathryn.' Käytä vain yksi nimike kerrallaan.

Aikana juhlaan kuten esimerkiksi puhetta, kuningas tai kuningatar voidaan käsitellä 'Herrani, My Liege' tai 'My Lady Queen.' Kruununprinssi ja kruununprinsessa päästään vaikuttamaan 'Your Highness' (varten ruhtinas Outlands) ja 'Your Royal Highness' (varten ruhtinaan Atenveldt) erilaistumiseen tarkoituksiin.Tärkeintä on, 'Majesty' ja 'korkeutensa' ovat samankaltaisia ​​siten, että sitä käytetään nimikkeitä royalty. Erona on, että 'Majesty' on sijoitettu korkeammalle kuin 'korkeutensa.' 'Majesty' on kuninkaiden ja kuningattarien taas 'korkeutensa' on prinssien ja prinsessoja. 'Majesty' on laajalti tai perinteisesti tai vapaaehtoisesti käyttää, kun 'korkeutensa' käytetään ainoastaan ​​käyttäen riippuen 'toivomukset. Molemmat merkitsevät korkeampaa asemaa, ja molemmat tarkoittavat kuuliaisuutta ja ihmisarvoa. Molempia käyttää ihmisiä osoittamaan kunniaa ja niiden hallitsijoista.

YHTEENVETO:

1. 'Majesty' on otsikko antaa kuninkaiden, keisarien, kuningattaret, ja keisarinna. 'Korkeutensa' on otsikko prinssejä ja prinsessoja tai muiden jäsenten kuninkaallisen perheen.

2. 'Majesty' tarkoittaa korkein sijoitus; 'Korkeutensa' vain huokuu loftiness ja kunnioittaa sekä korotettu tila.