Ero Kiinan ja VietnamKiinalainen vs. Vietnam

On lukuisia eroja kiinalainen henkilö ja Vietnam henkilö. Vastaus vaativille kahdessa riippuu siitä, mitä näkökohta yrität katsoa. Jos esimerkiksi olet keskittyä erottaa Kiinan ja Vietnam 'fyysiset ominaisuudet, niin voit törmätä muutamia. Vastaavasti kun keskityt Kiinan tai Vietnam kielen ja kulttuurin te' ll myös löytää monia merkittäviä eroja.

Mitä tulee fyysiseen ulkonäkö, Vietnam eivät ole kovin erilainen kuin Kiinan. Molemmat ovat aasialaiset, nämä kaksi rotua jakavat keskenään 's näyttää. Kuitenkin Vietnam ihmiset ovat usein nähdään olevan laajempi nenään. Niillä on myös pienempi rungosta kuin Kiinan. Ne ovat melko lyhyitä ihmisiä, joilla on tummempi iho ja täydellisemmän silmät , koska ne ovat ne, jotka asuvat Kaakkois-Aasiassa.

Toisaalta kiinalaiset näyttävät pitempi kuin useimmat aasialaiset. Niiden ruumiinrakenne tyypillisesti pienistä keskimäärin. Koska Kiina on erittäin suuri maa, on erilaisia ​​kulttuurierot ja muutoksia kehon että hieman vaihtelevat Kiinan alueelta toiselle. Esimerkiksi kiinalainen kotoisin Etelä ovat yleensä lyhyempiä kuin asianomaisen pohjoisesta. Niillä on myös suurempi silmät, tai ovat melko tummempi ihonväri. Koska tällaista, ne muistuttavat ominaisuudet eniten Kaakkois-Aasian asukasta.

Mitä kielen, Kiinan on hyvin monimutkainen sarja kielten verrattuna ja Vietnam. Vuodesta ääntäminen ja merkinnät jopa kirjallisesti kiinalaiset merkit, Kiinan kieli on aivan valtavat. Kuten mainittiin, koska kulttuurieroja ja maantieteellinen laajuus Kiinassa oli monia murteita käyttää ja kehittää kiinalaiset tähän hetkeen saakka. Jotkut kaikkein puhutut kiinan kielellä ovat seuraavat: Mandarin, Wu, Kantonin ja Min mm. Vaikka monipuolinen murteita siinä maassa, Kiinan don 't vaikea ymmärtää toisiaan, aivan erityisesti jos olet maassasyntynyt. Se johtuu niiden kielten, vaikkakin eri, sama luonnollinen juurta, ja ovat keskenään ymmärrettäviä. Tämä tarkoittaa, että jokainen natiivi voi helposti ymmärtää toisen henkilön puhuvat eri kiinalainen murre ilman minkäänlaista muodollista koulutusta lainkaan.

Vietnam ihmisiä, toisaalta, käyttää ainoa kansallinen ja pääkieli, jota kutsutaan myös Vietnam.Yhteenvetona:

1. Kiinalaiset ovat ne, jotka asuvat Kiinassa (Manner) tai Taiwan (Kiina), kun taas Vietnam on termi, jota käytetään kuvaamaan ihmisiä, jotka ovat kotoisin asukkaat Vietnam.

2. kiinalaiset hyödyntää monimutkaisempaa murteita verrattuna Vietnam murretta.