Ero Delhi ja New Delhi
Delhi vs New Delhi

Useimmat ihmiset ajattelevat, että New Delhi on Delhi, mutta se ei ole. On itse asiassa ero kahdessa paikassa: New Delhi ja Delhi.

New Delhi, joka on Intian 's pääomaa, on alueella Delhi. New Delhi on paikka Intian hallitus.

Se oli jo 20-luvulla, että New Delhi kaupunki suunniteltiin. Se oli suunniteltu osaksi siirtyminen pääoman brittiläisen imperiumin Kalkutasta Delhi. Sir Edwin Lutyens ja Sir Herbert Baker ovat arkkitehdit, jotka ovat hyvitetään suunnittelu kaupungin.Sekä Delhi ja New Delhi makaamaan pankit? Yamuna River. Uskotaan, että Indraprasthan, pääoman Pandavas in Mahabharata eepos, on Delhi. New Delhi oli todella suunniteltu Etelä Delhi.
Delhi on nyt tilassa ja on kuvernööri päänä hallituksen. Intian hallitus ja Delhi hallitus hallinnoivat yhdessä New Delhi.
On hyvin vaikea tehdä välisen rajan Delhi ja New Delhi. Mutta voi laatia eroa, kun tarkastellaan arkkitehtuuria. New Delhi, on Rashtrapathi Bhavan, sihteeristö rakennus, parlamentti, Connaught Place, Lodhi Gardens, Jantar Mantar ja India Gate. Suurlähetystöjen muissa maissa sijaitsevat kohti Etelä New Delhi. Kadut ja kaistojen New Delhi ovat kauniita ja siistejä kun verrataan Delhi. Vuonna Delhi, voi törmännyt vanha monumentteja Mughal arkkitehtuuri ja haudat. Red Fort, Lotus temppeli, Juma Masjid, Humayun hauta on joitakin vanhoja monumentteja Delhi.

Yhteenveto

New Delhi, joka on Intian 's pääomaa, on alueella Delhi.

New Delhi on paikka Intian hallitus.

On hyvin vaikea tehdä välisen rajan Delhi ja New Delhi.

Delhi on nyt tilassa ja on kuvernööri päänä hallituksen. Intian hallitus ja Delhi hallitus hallinnoivat yhdessä New Delhi.

New Delhi, on Rashtrapathi Bhavan, sihteeristö rakennus, parlamentti, Connaught Place, Lodhi Gardens, Jantar Mantar ja India Gate. Suurlähetystöjen muissa maissa sijaitsevat kohti Etelä New Delhi.