Ero Islam ja Sikhiläisyyssikhien Lapset

Islam vs Sikhiläisyys

Islam ja Sikhiläisyys on kaksi uskontoja eri puolilla maailmaa. Ne ovat erilaisia ​​lähes kaiken kuten tapoja ja käytäntöjä.

Kun Pyhä Koraani on pyhä kirja Islam on Guru Granth Sahib in sikhiläisyys. Islamissa uskotaan, että Gabriel, enkeli, oli välittäjänä Jumalan, joka oli paljastanut Koraanin Mohammed. Kymmenen gurut koottu Guru Granth Sahib, joka sisälsi otteita Sufis ja hinduja.

Kun on viisi pilaria islam, sikhiläisyys on kolme pilaria. Viisi pilaria tehtävien uskova on harjoitella elämässä. Ne ovat Salat, Sahada, Zakat, Saum, ja Hajj pyhiinvaellus. Kolme pilaria Sikhismi ovat Naam Japna, Kirat Koro ja Vachakko.

Toisin Islam, Sikhiläisyys on Five K 's. Viisi K' s ovat Kesh (leikkaamaton puhdas hiukset), Kangha (puinen kampa), Kachera (puhtaan valkoiset shortsit), Kara (teräs / rauta ranneke) ja Kirpan (pitkä terävä miekka) .

Opettajat islamissa kutsutaan Rasools tai Nabis taas opettajat Sikhismi kutsutaan Gurut.

Toinen ero, joka voidaan nähdä näiden kahden uskontojen on havainto pyhiinvaelluksen. Sikhiläisyys ei usko pyhiinvaellus. Toisaalta, ihmiset seuraavat Islam ottaa Hajj Pyhiinvaellus.

Se voidaan myös nähdä, että miehet, jotka käytännössä Sikhismi eivät ympärileikata niin kuin miehet, jotka käytännössä islamia.

Toinen ero, joka voidaan nähdä islamin ja Sikhiläisyys on hautajaisiin. Kuollut muslimi haudataan taas kuollut sikhien on polttohaudataan.

Kun Mekka on pyhä paikka Islams, Amritsar on pyhä paikka sikhejä. Vuonna Sikhiläisyys, Gurpurabs pidetään lupaava päivää taas Eid on suotuisa päivä islamissa.Yhteenveto

1. Pyhä Koraani on pyhä kirja Islam on Guru Granth Sahib varten sikhiläisyys.

2. Vaikka on olemassa viisi pilaria islam, sikhiläisyys on kolme pilaria.

3. Toisin kuin Islam, Sikhiläisyys on myös Five K 's. Viisi K' s ovat Kesh, Kangha, Kachera, Kara, ja Kirpan.

4. Sikhiläisyys ei usko pyhiinvaellus. Toisaalta, ihmiset seuraavat Islam ottaa Hajj Pyhiinvaellus.

5. Men jotka käytännössä Sikhismi eivät ympärileikata niin kuin miehet, jotka käytännössä islamia.

6. muslimi on haudattu, kun kuolleet taas sikhien on polttohaudataan kun kuollut.

7. Kun Mekka on pyhä paikka Islams, Amritsar on pyhä paikka sikhejä.