Ero PST ja PDTPST vs PDT

Maailma on elliptinen ja sellaisena, eri paikoissa kokea eri ilmasto, sää, luonnonilmiöt, ja aika. Se pyörii auringon ympäri, joka antaa sille valoa päivisin ja heijastaa valoa kuun yöllä.

Koska maailma kiertää aurinkoa, sen osia kokea päivänvalon kerralla, kun taas toiset kokevat yöllä. Muutaman tunnin, tämä on käännetyssä ja sykli jatkuu koko vuoden.

Tämän vuoksi kunkin osassa maailmaa on oma standardi aikavyöhyke. On yli 25 maailman aikavyöhykkeitä, jotka vaihtelevat -12 GMT 0 GMT ja +12 GMT. Niitä mitataan 15 astetta nollameridiaani Greenwich Observatory Greenwich, Englannissa.

Osa aikavyöhykkeitä: European Central Time (ECT), Itä-Afrikkalainen aika (EAT), Australia Central Time (ACT), Mountain Standard Time (MST), paikallista aikaa (CST), Coordinated Universal Time (UTC), ja Tyynenmeren normaaliaika (PST).

Yhdysvaltojen Amerikassa ja Kanadassa käyttää Tyynenmeren aikavyöhyke tai PT. Se perustuu 120. pituuspiiri länteen Greenwichin observatorion. Sitä kutsutaan Tyynenmeren normaaliaikaa (PST) talvella ja Tyynenmeren kesäaika (PDT) kesällä.Tyynenmeren normaaliaika (PST) on kahdeksan tuntia takana Coordinated Universal Time (UTC-8). Kun Yhdysvalloissa, sitä käytetään talvella Kaliforniassa, Idaho, Nevada, Oregon, ja Washington. Sitä myös käytetään Kanadan provinssi Brittiläinen Kolumbia paitsi Cranbrook, Golden, ja Invermere. Sitä käytetään myös Yukon. Meksikon osavaltiossa Baja, Kalifornia käyttää myös PST talvella.

Kesällä Tyynenmeren kesäaika (PDT) käytetään. Aika siirtyy tunnin edellä tavalliseen aikaan kesällä hyödyntää pidemmän kesäpäiviä ja auttavat säästämään energiaa prosessissa. Se alkaa toisena sunnuntaina kunkin vuoden maaliskuun. Se päättyy marraskuun ensimmäisellä viikolla vuosittain, kun aika on jälleen siirretään tunti taaksepäin. Tämä tapahtuu, koska talvi on lyhyempi päivänvalo aikaa.

Useimmat puolilla maailmaa tarkkailla kesäaika kesällä. Riippuen siitä, missä yksi sijaitsee, sitä kutsutaan eri nimellä, joka on mukaan aikavyöhykkeen käytetään kyseisessä paikassa.

Yhteenveto:

1. Tyynenmeren normaaliaika (PST) on aikavyöhyke, jota käytetään Yhdysvalloissa, Kanadassa ja useissa muissa maissa talvella taas Tyynenmeren kesäaika (PDT) käytetään näistä paikoista kesällä.
2. PST on kahdeksan tuntia takana Coordinated Universal Time (UTC-8).
3. Kun käytetään PDT, aika siirretään tunti eteenpäin, kun sitä siirretään yksi tunti takana takaisin alkuperäiseen, kun PST käytetään jälleen.
4. PDT käytetään hyödyntää pidemmän kellonaika kesällä, jotta säästää energiaa, kun taas PST käytetään talvella, joka on lyhyempi päivää kuin kesällä.