Ero FRAME ja IFRAMEFRAME Vs IFRAME

Kanssa vuorovaikutuksessa Internet, joitakin web-sivuilla käytetään käytöstä kehyksen asettelun. Verkkosivu voi olla jaettu useisiin lohkoihin käyttäen kehykset näyttämällä useita scrollable asiakirja- ja / tai graafisia kuvia jne kerralla itsenäisessä ikkunoita tai sub ikkunoita. Jokainen kehys on määritetty omat web-sivun. Usein graafinen selaimet erottaa runko komentoja. Termi Iframe viittaa sisäiseen kehykseen, joka on samanlainen kuin rungon sisällä yhden sivun, joka sisältää tavallisesti sivulta.

Kokoelma kehyksiä kutsutaan kehysmäärityksessä joka on määritelty kehysmäärityksessä asiakirjassa. Ydin etu käyttää kehystä on, että käyttäjä voi käyttää useampi kuin yksi HTML-asiakirja samaan selainikkunaan. Iframe käyttää HTML rakenne, jonka avulla toinen HTML-asiakirja, joka liitetään HTML-sivulle. Iframe on perustettu jäykkä koko ikkunan kehykseen joka liikkuu yhdessä muun sivun ja se voi olla olemassa ilman kehysmäärityksessä määritelty.

Sillä kehykset, suunnittelijat tarjoavat keinon pitää tiettyjä tietoja näkyvissä, kun taas muut sisältöä sivun vieritetään tai korvataan, ja ne kulkevat myös reunasta reunaan sijaan laatikko on sijoitettu jonnekin sisällä selainikkunan. Mutta Iframe on tyypillisesti pieni laatikko käytetään lisätä pieni määrä tekstiä tai kommentteja keskellä sivua ja näitä käytetään myös tuottaa pudotusvalikoista tai vaaka valikot Web-sivulla. Se myös helpottaa HTML-asiakirjojen hämmästyttävän räätälöityjä työkaluja ja komentoja.Kehykset eivät yleensä vaadi virkistävä kohtuuttomasti jokaiselle post takaisin web-sivun. Käyttäjä voi päivittää ainoastaan ​​sisältöä, jossa hän on parhaillaan. Web suunnittelija voi muuttaa iframe 's kohdat ilman käyttäjän ladata ympäröivään sivun. IFrames pyritään myös lisätä interaktiivisia sovelluksia Web-sivuja.

Näkyvä rajat kehysten kokoa voi muuttaa käyttäjän vetämällä rajan. Kuitenkin erityistä varovaisuutta käytetään sijoittaa tiedoston pitäisi kätevästi mahdu kehykseen, ilman liiallista vieritys kukaan käymällä sivulla. IFrame ovat hyvin joustavia ja paljon vähemmän pakotettua kuin kehystetty sivu. Web designer voi lisätä päivityskohdassa kaikenkokoisille sivulle.

Yhteenveto:
~ Inline runko on vain yksi 'laatikko', joka on sijoitettu mihin tahansa selaimella sivulla. Sen sijaan kehys on joukko laatikoita koota tehdä yhdessä paikassa.
~ Web-kehittäjä täytyy seurata useamman HTML-asiakirjojen kehittää samalla kehyksiä.
~ Käyttäjät eivät voi määrittää kokoa iframe.
~ Toinen ansio Iframes on sen kyky näyttää toisen sivuston sisältö moitteettomasti yksi käyttäjä 's ikkunan.