Ero torrenteja vs. UsenetTorrentit vs. Usenet

Intohimona verkossa jakamiseen ja lataamiseen voidaan pitää riippuvuus tai huono tapa, mutta monille se on elämäntapa ja näille käyttäjille on olemassa ole huonompi painajainen kuin vastaanottava varoituskirjeen tekijänoikeuksia latauksen teitä pirating tekijänoikeudella suojattua omaisuutta . Tästä syystä ja monet muut, on ollut huomattava käyttäjän liikennettä siirtyminen torrenteja Usenetiin. Jotta ymmärtäisit ja taitavasti suorittaa oman päätöksen, meillä katsomaan erot torrenteja ja Usenet.

Valinta

Torrentit on paljon enemmän tarjottavaa verrattuna Usenet. Tämä johtuu siitä, että kun käytetään Usenet luottaa pääasiassa olemassa olevien tiedostojen, mutta torrenteja tietojen jakamiseen eri käyttäjien tekee siitä entistä luotettavampia. Myös jakaminen vaihtoehto torrenteja on yksi osasyy erilaisia ​​ja siten mahdollistaa yhden vapaasti jakaa ja ladata.

Hinta

Kysymys kustannuksista on tärkeää, varsinkin kun se tulee miltään osin kulutukseen. Useimmissa osissa maailmaa voi käyttää torrenteja nolla hinnoilla vastakohtana Usenet. Saadaksesi paremman kokemusta torrenteja, sinun kannattaa viettää välillä $ 8 ja $ 10 turvata suositellaan Torrent ystävällinen VPN. Usenet, toisaalta, toimii fyysisen palvelimen, jota hallinnoi palveluntarjoaja. Tämä edellyttää lisämaksu vastakohtana torrenteja nojaava tiedostoja, jotka on ladattu eri internetin käyttäjät ja näin ollen vaadi palvelinta.

Nopeus

Kun lataamista mitään mistä tahansa lähteestä, näytät nopeus kuin tärkein näkökohta. Ja tässä tapauksessa, löydät Usenet nopeammin torrenteja. Tämä johtuu siitä, kun käytetään Usenet, lataat suoraan palvelimelta, joka on optimoitu juuri sinun toiveiden sijaan hakuja koko internetistä yksi kohde eri luokkiin. Kuitenkin tilauksen tyypistä jotka päätät on suoraan verrannollinen nopeuteen, jota käytät. Rajoittamaton lataus suunnitelma on joitakin liitetty nopeuden poikkeamia, jotka rajoittavat nopeutta tätä palvelua. Kun lataat jossain kapasiteetti, nopeus vähenee ärsyttävää kokemus toisin kuin kiinteällä laajakaista suunnitelma, jonka avulla voit maksiminopeus.

Ohjelmisto

Palvelun käyttäjäksi, sinun on pakko etsiä tehokkaita ja helppokäyttöinen ohjelmisto. On olemassa useita ominaisuuksia, joita et halua jättää pois, varsinkin työskenneltäessä lataamiseen ja jakamiseen. Vaikka Usenet tarjoaja / voi lahja teille joitakin olennaisia ​​ohjelmiston, olet myös oltava hakevat toisen osan, joka voi auttaa sinua täyttämään oman yhtälö paremmin ja luotettavaa suorituskykyä esimerkiksi paniikki 's Unison OSX asiakas . Kuten torrenteja, sinun täytyy vain ladata ilmainen ohjelmisto verkossa olevan toimintokirjanpitoa, vaikka saatat joutua varoa hyvä VPN optimaalisen suorituskyvyn 

turvallisuus

Oletko koskaan ollut tunne 'joku, että et tiedä valvoo sinua'? No, Usenet sinun ei tarvitse huolehtia enää. Oman turvallisuuden, Usenet on salattuna ja lisäksi et eivät rajoitu liikennettä. Kuitenkin vähemmän voidaan sanoa torrenteja niin pitkälle kuin turvallisuus on huolissaan, koska ainoa ajatus toiminta on jakaa ja siten et ole aina yksin.

Yhteenveto

Torrents on halpa, koska sitä voidaan käyttää maksutta useimmissa osissa maailmaa verrattuna Usenet, mikä on kallista.

Usenet on nopeampi verrattuna torrenteja.

Löydät erilaisia ​​käytettäessä torrenteja toisin Usenet että on samaa vanhaa tavaraa.

Ohjelmisto Usenet on kallista, kun taas torrenteja voidaan vapaasti saatavissa verkossa.