Ero Download Manager ja Download AcceleratorDownload Manager vs Download Accelerator

Tiedostojen lataaminen, erityisesti suuret, voi olla hyvin turhauttavaa varsinkin kun ei ole nopea tai luotettavan yhteyden. Jotta olisi helpompi, voit asentaa ohjelmia, jotka on luotu nimenomaan lataamiseen; lataa johtajien tai ladata kiihdyttimet. Tärkein ero näiden kahden välillä on, mitä ne on tarkoitus tehdä. Download Manager hoitaa latauksen siten, että käyttäjä doesnt 't tarvitse pitää tarkistaa sitä. Vertailun vuoksi Download Accelerator kasvattaa lataus nopeus.

Lataus kiihdytin saavuttaa nopeuden lisäys luomalla useita yhteyksiä yhteen sivustoon. Jokainen liitäntä lataa eri osa-tiedoston. Tämä ohittaa kaistanleveys asettaman sivuston jokaisen yhteyden. Lataus kiihdytin on edelleen rajoittaa laadun yhteyden. Jos olet hyvin alhaisella nopeudella yhteys, niin lataa kiihdytin olisi juurikaan apua. Monet sivustot ovat myös asettaneet raja yhteyksien määrää, jotka voidaan muodostaa hillitä väärinkäyttöä rohmuamisen kaistanleveyttä.

Lataus manager 'perustoiminnot sisältävät pysähtyen lataus, kun yhteys katkeaa tai tietokone on sammutettu ja jatkaminen sen jälkeen, kun yhteys muodostetaan uudelleen. Käytön salliminen muuttaa prioriteettia tiedostojen ja jakaa enemmän kaistanleveyttä tiedostoja, joilla on korkeampi prioriteetti . Lataa johtajat ovat myös omiaan etsivät peilisivustojen jotka pitävät samaan tiedostoon niin, että on olemassa vaihtoehto, kun yksi sivusto menee alas. Ehkä tärkein tehtävä Download Manager on aikataulutus lataukset myöhemmin, kun kukaan ei käyttämällä yhteys. Jotkut lataa johtajat ovat edes pystynyt kuristaa nopeutta siten, että käyttäjä voi silti selata verkkoa kokematta viiveellä.

Lataa johtajat myös sisällyttää saman toiminnon kuin ladata kiihdyttimet parantamisessa nopeuden. Sen lisäksi lataa kiihtyvyys, lataa johtajat pystyvät myös muita menetelmiä, kuten multi-source lataamista. Multi-source lataamista on parempi kuin ladata kiihtyvyys, koska se lataa eri segmenttien eri paikoissa. Tällä tavoin voit maksimoida rajoitukset jokaiselle sivustolle asetetaan ja lataa tiedosto niin nopeasti kuin yhteys sallii.Lataa kiihdyttimiä ovat lähes sukupuuttoon ja on imeytynyt lataustoiminto. Silti on sovelluksia, jotka edelleen kantavat nimeä Download Accelerator vaikka se toimii paremmin kuin download manager.

Yhteenveto:

1. Download Manager käsittelee automaattisesti latauksen kun Download Accelerator lisää latausnopeus
2. Useimmat lataa johtajien on myös Download Accelerator funktio