Ero musta ja Off-mustaMusta vs Off-musta

Musta ja off-mustat ovat molemmat värit. Tarkemmin sanottuna ne ovat värisävyt musta.

Kun puhumme musta ja off-musta, olemme todellakin viitaten värin voimakkuus mustan sijasta sävyjä. Ero sävyjä ja intensiteetti että sävyt saavutetaan lisäämällä toinen väri tietyn värin taas intensiteetti saavutetaan lisäämällä joko valkoinen tai musta tiettyyn värin.

Intensiteetti väri voidaan lisätä lisäämällä musta sille, ja intensiteettiä voidaan vähentää lisäämällä valkoista siihen. 'Musta', useimmissa tapauksissa, viittaa 'pikimusta,' mikä tarkoittaa tummin musta mahdollisimman taas 'off-musta' tarkoittaa mustaa, joka on vähemmän intensiteettiä, ja se on enemmänkin erittäin tumman harmaa kuin musta. Nyt herää kysymys, miten on harmaa väri saavutettu? Yksinkertaisesti lisäämällä valkoinen tummin musta kunnes haluttu tumman harmaa tai off-musta saavutetaan.

Jokainen yritys, joka tekee maaleja koteihin tai muut maalit maalaus, jne. On oma sävy kirja, joka on erilainen mustat. Ei ole kahta yritykset ovat samat sävyjä tai värien voimakkuutta, koska valkoiset ja mustat ja muut värit lisätään tietyn värin halutun väri ei ole kaavaa. Ja jos kaava lopulta saavutetaan yritys, se saa patentoimalla menetelmällä.

Sama koskee yrityksiä, jotka tekevät hiuslisäkkeet ja kutoo, hiusvärit, ja muuta kosmetiikkaa, kuten silmä vaipat, kynsien värejä, huulipunat jne kaikki yritykset, jotka tuottavat erilaisia ​​musta tuotteilla on eri sävyjä musta: pikimusta, Ebony musta, off- musta, ja niin edelleen. Yksi voi valita näiden joukossa mustat vastaavasti.Vaatteiden yritykset ja yritykset, jotka käsittelevät graniitti jne tarjoavat myös eri sävyjä mustan valita. On havaittu, että musta tarkoitetaan yleensä tummin mustaa käytettävissä kaikissa tapauksissa. Off-musta on musta, joka on vähemmän intensiteetti, mikä tarkoittaa sävyltään musta, enemmänkin harmaa kuin musta, mutta niin tumma, että se näyttää lähes musta.

Muotialat, sisustus teollisuus, hiustenhoitotuotteita teollisuus, kosmetiikkateollisuudelle, ja monet muut tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja mustaa valita. On suositeltavaa, että pitäisi valita nämä mustat varoen, koska ne kaikki näyttävät samalta etäisyydeltä, mutta kun laittaa vierekkäin, ero on jyrkkä vaikka on hieman erilainen intensiteettiä. Ihmiset yrittää sovittaa musta ja off-musta on aina riippuu tilkku sijaan niiden muistiin muisti ei voi yksin sovittaa kaksi eri vahvuisia mustaa.

Yhteenveto:

1. Musta ja off-mustat ovat kaksi eri värisävyt musta.