Ero Picatinny ja WeaverPicatinny vs Weaver

Picatinny ja Weaver ovat asennusalustat joka ensin käytetty tuliaseita. Molemmat kiskot käytetään nyt monia lisävarusteita, kuten: yönäkökykyä laser suuntauslaite, pistimet, refleksi nähtävyydet, taktinen valot, bipods, ja foregrips.

Vaikka kahden kiskon käytetään pääasiassa, ne tulevat tietyin eroin. Tärkein ero on, että sijoitus ja leveys rekyyliä lehtoja. Picatinny on suurempi uran leveys verrattuna Weaver. Picatinny on 0,206 tuuman ura ja 0,394 tuuman keskeltä-keskelle leveys. Toisaalta, Weaver on 0,180 tuuman uran ja keskusta-keskelle mittaus ei vastaa yhdestä urasta toiseen. Vuonna Picatinny, lehdot ovat johdonmukaisia ​​yhdestä paikasta toiseen.

Se voidaan myös nähdä, että komponentit, jotka on suunniteltu pitämään Weaver järjestelmä voi myös majoittaa Picatinny järjestelmä. Kuitenkin, ei ole mahdollista sovittaa Picatinny järjestelmä lisälaite, joka mahtuu Weaver järjestelmiä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, Picatinny on suurempi ura verrattuna Weaver.

William Ralph Weaver kehittänyt Weaver järjestelmä vuonna 1930. Termi 'Picatinny' on johdettu Picatinny Arsenal, paikka New Jerseyssä, Yhdysvalloissa, missä järjestelmä testattiin ensin.Kun puhutaan eroja kahden kiskojen Weaver järjestelmä on jatkuva taas Picatinny järjestelmä leikkaa lähtö. Picatinny kiskot leikataan lähtö neutraloimiseksi laajentumisen aiheuttama kuumeneminen piipun. Se voidaan myös nähdä, että Picatinny ovat hyvin toistettavia ja mitoiltaan oikea. Toisaalta, Weaver ei ole kovin tasainen ja on enemmän kaltevuus. Picatinny pidetään tarkempi kuin Weaver. Mitä hinta, Picatinny kisko on vähän kalliimmaksi kuin Weaver kiskoon.

Yhteenveto:

1. Picatinny on 0,206 tuuman ura ja 0,394 tuuman keskeltä-keskelle leveys. Toisaalta, Weaver on 0,180 tuuman uraan.
2. Weaver järjestelmässä keskeltä-keskelle mittaus ei vastaa yhdestä urasta toiseen ja lehtoja ovat ristiriidassa.
3. lisävarusteita, jotka on suunniteltu pitämään Weaver järjestelmä voi myös majoittaa Picatinny järjestelmä. Kuitenkin, ei ole mahdollista sovittaa Picatinny järjestelmä lisälaite, joka mahtuu Weaver järjestelmiä.
4. Weaver Järjestelmä on jatkuva taas Picatinny järjestelmä leikkaa lähtö.
5. Picatinny pidetään tarkempi kuin Weaver.