Ero Paikka ja tuomiovaltaVenue? vs Toimivalta

Toimivalta ja paikka ovat sanoja, jotka liittyvät lain. 'Toimivalta' on viranomainen annettu oikeudellinen elin asian selvittämiseksi. 'Paikka' on paikka, jossa asia kuuluu.

Tapahtumapaikka on paikka, jossa kannetta ei nosteta. Toisessa aikavälillä paikka päättää paikkakunnalla puku. Tapahtumapaikka voi olla mikä tahansa alueella, kuten maan tai piirin tai kaupungin tai kaupunki.

Puhuttaessa toimivalta on kolme käsitteitä; kuten henkilökohtainen toimivalta, aihe toimivalta, ja alueellinen toimivalta. 'Henkilökohtainen toimivalta' tarkoittaa oikealla tuomioistuimeen henkilö, ja täällä asema yksilön ei ole niin tärkeää. 'Kohde toimivalta 'oikeutta kohteen kohdalle. 'Alueella toimivalta' oikeutta yli alue tai. Tuomioistuin ei ole oikeutta käsitellä asioita, jotka eivät kuulu sen toimivaltaan.Kuten aiemmin totesin, paikka on paikka, jossa asia on pantu vireille. Rikosasioissa, paikka on alueella, jossa rikos on tehty, kuten tuomiopiirissä, kaupunki tai maa. Riita-asioissa, paikka tulee olemaan pääasiallinen vastaaja 'kotipaikan tai paikka, jossa sopimus tehtiin. Mutta joskus osapuolet voivat muuttaa paikka mukavuussyistä. Jos puku on jätetty eri paikkaan, vastaaja voi helposti vaatia siirtämiseksi paikka.

Vaikka nämä kaksi sanaa liittyvät lain ja tuomioistuimet, kaksi sanaa ovat hyvin kytketty. Kaikissa tapauksissa paikka tahansa rikoksen on tärkeä samoin kuin toimivalta.

Yhteenveto
Kaikissa tapauksissa paikka tahansa rikoksen on tärkeä samoin kuin toimivalta.
'Paikka' on paikka, jossa oikeudenkäynti on jätetty. Tapahtumapaikka voi olla mikä tahansa alueella, kuten maan tai piirin tai kaupungin tai kaupunki.
'Toimivalta' on viranomainen annettu oikeudellinen elin asian selvittämiseksi.
Puhuttaessa toimivalta on kolme käsitteitä; kuten henkilökohtainen toimivalta, aihe toimivalta, ja alueellinen toimivalta.
Rikosasioissa, paikka on alueella, jossa rikos on tehty, kuten tuomiopiiriin tai kaupungissa tai maassa.
Riita-asioissa, paikka tulee olemaan pääasiallinen vastaaja 'kotipaikan tai paikka, jossa sopimus tehtiin.