Ero Älypuhelin ja Multimedia PhoneÄlypuhelin vs Multimedia Phone

Kauan sitten, ihmiset käyttää puhelimia kommunikoida toistensa kanssa. Ne on suunniteltu soittamista ja vastaanottamista. Sitten matkapuhelimet syntyi ja salli heidän ottaa kuvia ja lähettää viestejä syrjään saamasta ja soittamiseen.

Muutamaa vuotta myöhemmin, puhelimet kehitettiin joka salli käyttäjien käyttää multimediasisältöä ja käyttää Internetiä. Näitä kutsutaan multimedia puhelimet tuotiin markkinoille vuonna 2009.
Kanssa multimediapuhelin, käyttäjät voivat tallentaa ja toistaa musiikkia ja myös ottaa ja tallentaa kuvia ja videoita niiden puhelimissa. Ne voivat olla myös rajoitettu Internet-yhteys pienemmillä nopeuksilla, jossa tiedostoja voidaan käyttää, mutta ei voi ladata. Tämä johtuu siitä, että rajalliset mahdollisuudet multimedia puhelimet ja käyttöjärjestelmiä, että he käyttävät.

Multimedia puhelimet eroavat älypuhelimet. Älypuhelimet on suunniteltu toimimaan tietokoneissa, joissa lisäominaisuuksia ja nopeiden yhteyksien. He käyttävät ja ajaa avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmien, kuten Android, Symbian ja Microsoft Windows Phone 7.

Älypuhelimet yhdistävät toiminnot kamerapuhelimen ja kämmenmikro. Heillä on tehokkaat prosessorit, enemmän muistia, suurempia näyttöjä, ja käyttäjät voivat lähettää ja ladata tiedostoja Internetistä. Älypuhelimet voi toimia myös Global Positioning System (GPS); ottaa videoita ja kuvia, lähettää niitä yhteyksiä, ja lähettää ne sivustot. Se mahdollistaa myös Videokeskustelut ja käyttää kosketusnäyttöä tai kynällä.

Nokia Communicator linja älypuhelinten oli ensimmäinen, joka on avoin käyttöjärjestelmiä mahdollistaa Wi-Fi käytön ja 3D-shift. Ericsson sitten julkaisi R380 Smartphone. Palm oli ensimmäisenä käyttöön käytön älypuhelinten Yhdysvalloissa. BlackBerry sitten käyttöön langattoman sähköpostin sen älypuhelimen.High end älypuhelimiin on myös TV-out ominaisuuksia, ja Apple, Inc. kehitti iPhone, joka sisälsi 3G-tuki ja esitteli Apps Store, joka tarjoaa ilmainen sekä maksullisia sovelluksia. Hakemukset voidaan ladata verkkosivuilla.

Sen lisäksi niiden sovelluksen ominaisuuksia, multimedia puhelimet ja älypuhelimet eroavat myös hinta. Multimedia puhelimet ovat edullisempia ja ovat täydellinen niille, joilla ei ole tarvetta lisäominaisuuksia älypuhelimet.

Yhteenveto:

1. multimediapuhelin on matkapuhelin, jonka avulla käyttäjät voivat käyttää Internetiä, lähettää viestejä, ja ottaa ja lähettää kuvia, kun älypuhelin on yhdistetty matkapuhelin ja PDA.
2. multimediapuhelin on rajoitettu Internet-yhteys, kun älypuhelin on lisäominaisuuksia ja Internet-toimintoja.
3. älypuhelin käyttää kehittyneempiä ja avoimen lähdekoodin käyttöjärjestelmien kuin multimediapuhelin.
4. Multimedia-puhelimet vain avulla käyttäjät voivat tallentaa ja toistaa musiikkia sekä ottaa ja lähettää kuvia ja videoita. Ne voi lähettää niitä verkkosivuilla. Älypuhelimet mahdollistavat käyttäjät voivat ladata kuvia ja videoita verkkosivuilla.
5. Vaikka multimedia puhelimissa vain antaa käyttäjien käyttää tiedostoja internetissä, älypuhelimet avulla käyttäjät voivat käyttää ja ladata näitä tiedostoja.
6. Multimedia puhelimet maksaa alle älypuhelimet.
7. Älypuhelimet ovat GPS, 3G, ja anna videokeskusteluun taas multimedia puhelimissa ei ole.