Ero Canon Rebel T3 ja Rebel SL1



Canon Rebel T3 vs Rebel SL1

Canon on aina ollut luotettava merkki yhteydessä Digijärjestelmäkameroiden valokuvauksen ja kapinallisten mallit ovat osa heidän evoluution tehtävänä kehittää valokuvauksen tekniikkaa ja vie se aivan uudelle tasolle. Kapinallisten T3 ja kapinallisten SL1 mallit ovat kaksi sen erittäin suosittu kameramalleista ja on oma ainutlaatuinen eroja. Let 's tarkistaa peruspiirteet asettamalla ne erilleen.

Canon EOS Rebel SL1 on puhdasta kauneutta. Verrattuna T3, se ahtaa suurempi määrä pikseleitä. Siinä on 18. 5 MP verrattuna 12 6 MP kapinallisten T3. Suuremmalla ISO, Rebel SL1 on tarjolla huomattavasti alhaisempi melutaso. Anturi on myös suurempi kapinallisten SL1 verrattuna Rebel T3. Kuvan laatu on paljon parempi ja pikselimäärä on lähes kaksi kertaa enemmän kuin Rebel T3. Näytön koko kapinallisten SL1 on 3 tuumaa ja laitteessa on sisäänrakennettu mikrofoni.

On verrattain paljon vähemmän sulkimen viivettä Rebel SL1. Paras osa tätä kamera on, että se tulee flip-out-näyttö. Tämäntyyppinen flip-out näyttö on erittäin tehokas ja hyödyllinen, kun 'uudelleen suunnittelu mennä hankala ammuttu. Suurin valo herkkyys Rebel SL1 on 25600 ISO, joka on käytännössä 4 kertaa suurempi kuin suurin valo herkkyys Rebel T3 . Rebel SL1 on kosketusnäyttö, mutta Rebel T3 ei. paino Rebel SL1 on myös paljon kevyempi kuin T3 malli. Rebel SL1 urheilu sisäänrakennettu HDR-tilassa ja mukana tulee melko korkea resoluutio on. päätöslauselma on itse asiassa lähes 5 kertaa suurempi kuin Canon Rebel T3. keho vie vähemmän tilaa vuonna Rebel SL1. lomake tekijä on myös hyvin ohut ja videon laatu on nimenomaan paljon parempi.

Verrattuna Rebel SL1, Rebel T3 ei ominaisuus paljon mennä kilpailuun. Kuitenkin T3 ei pakata 30% vahvempi akun ja hieman paremmin värisyvyys. Se on myös stereo mikrofoni, jossa Rebel SL1 ei ole, ja ristikkäistä painopiste pistettä Rebel T3 on myös korkeampi numero.
Tärkeimmät erot Canon Rebel T3 \u0026 amp; Rebel SL1:

T3 on parempi akku kuin SL1.


T3 mukana stereomikrofonin mutta SL 1 ei.




Väri syvyys T3 on parempi kuin että SL1.


SL1 tulee suurempi megapikselin, suurempi tarkkuus ja suurempi pikselimäärä.


SL1 on suurempi näyttö, joka on myös kosketusherkkä ja on sitä kääntää ulos mallista.


SL1 mukana sisäänrakennettu HDR tilassa, joka ei ole käytettävissä T3.


Elin SL1 vie vähemmän tilaa ja on pienempi ja kevyempi kuin T3.