Ero TomTom 550 \u0026 amp; TomTom 950TomTom 550 vs TomTom 950

GPS-navigointijärjestelmä on tärkein yksittäinen lisälaite, että sinun pitäisi olla autossa, onko etsit tietyn sijainnin kautta, tai tarvitse tietää tarkkaa etäisyyttä ja reitin nykyisestä sijainnista toiseen määränpäähän. On olemassa paljon erilaisia ​​malleja ja tuotemerkkejä GPS Navigation Systems saatavilla markkinoilla joista TomTom on luotettava brändi maailmassa GPS. TomTom 550 ja 950 mallit ovat kaksi heidän yksinomaisen julkaisuista, jokainen tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia ja toimintoja.

TomTom XXL 550 GPS navigointijärjestelmä kattaa kartat Yhdysvalloissa, Meksikossa, Kanadassa ja Puerto Rico, hintalappu on $ 149, joka on erittäin halpa hinta mistään GPS-navigointijärjestelmä. Se 's voi tallentaa jopa useita 7000000 kiinnostavia. 550 mallissa on kaistaopastus live liikennetietoja, karttapäivitykset, ääniaktivointi navigointi ja puhutun kadunnimiä. Muita toimintoja ovat hätäpalvelujen pikavalinta. Siinä on kosketusnäyttö näyttö, jonka resoluutio on 480.272 pikseliä laajakuvaisina. akun käyttöikä on 3 tuntia noin. laitteessa on sisäinen muisti 1 Gt ja tämä malli ei ole yhteensopiva ulkoisen SD-kortti. Se tarjoaa päivä ja yö-tilassa ja painaa vain 9 oz. Siinä on tarralevy, autolaturi, USB-kaapeli ja EasyPort mount.

GO 950 malli on todellinen ilo silmälle. Se 'sa hieman kalliimpaa kuin 550 mallia. Kuitenkin sen erinomainen piirteet limittyvät hinta tekijä. GO 950 tarjoaa handsfree-puhelut ja tätä voidaan käyttää auton-kit vastaamiseksi puheluihin. Ajon me voi soittaa puheluja ja vastata turvallisella tavalla ja pysyä yhteydessä. 950 mallissa on äänikomentoja ja valvontaa. Älä ota pois kädet pyöristä tai poiketa silmät tiestä. äänikomentojen voivat toimia 150 eri tehtävistä, joilla taataan parempi käyttäjä kokemus. parannettu paikannusteknologian tässä mallissa on mahtava ja parantaa navigoinnin käyttöliittymä.Laitteessa on kosketusnäyttö 4. 3 tuumaa. Se tukee hätä pikavalikko. Asennus on vaivatonta ja plug \u0026 amp; pelata. Asema ohjaavat päivitettyä karttoja, jotka ovat ladattavissa heti kun se vapautuu. Voit muokata ja korjata karttoja kohti oman vaatimus maksutta. Vaikka 550-mallissa on suurempi näyttö ja halvempi hintalappu, 950 malli on ajantasaista ja talot uusinta tekniikkaa GPS areenalla. Jokainen haluaa pysyä ajan tasalla ja pysyä uusimman teknologian ja sinun pitäisi ehdottomasti olla erilainen!

Tärkeimmät erot TomTom 550 \u0026 amp; TomTom 950:

TomTom 550 on paljon halvempaa kuin TomTom 950 malli.
TomTom 950 malli tukee Bluetooth handsfree-puhelut, joka ei tue TomTom 550.
TomTom 550 on hieman isompi näyttö kuin TomTom 950.